sport

Tegyünk a panaszokat okozó visszér ellen!

Nagyon fontos leszögezni, hogy a visszeres panaszokkal orvoshoz kell fordulni, azonban azt is érdemes tudni, hogy az orvos által előírt kezelés mellett a megfelelő életvitellel is sokat tehetünk a lábunk egészségéért.

7 tanács a gerinckímélő futáshoz

A futás együtt jár az ágyéki porckorongra ható, állandóan ismétlődő, repetitív stresszhatással. Amikor a sarokcsont futás közben a talajhoz csapódik, az ágyéki gerinc a test tömegének közel 3-6 szorosát viseli plusz teherként.

Hogyan kezelhető az úszófül?

Az úszófül a strandolás kellemetlen velejárója lehet, különösen gyermekek és fiatalok körében fordul elő gyakran.

Receptre kellene elrendelni a mozgást

A legfrissebb amerikai szakmai ajánlások a fizikai aktivitás és más életmódbeli elemek döntő szerepét hangsúlyozzák az enyhén vagy közepes mértékben emelkedett vérnyomás- és koleszterinszint esetén.

Miben játszik a magyar fociválogatott?

A magyar válogatott Európa Bajnokságon való részvétele kapcsán összegyűjtöttük, hogyan alakult ki a csapat meze, és milyen változásokon esett át, míg elnyerte mai formáját.

Mozgással az elbutulás ellen

A rendszeres testmozgás, fizikai aktivitás nemcsak az izmok erősítésére szolgál, hanem az agyat is karban lehet vele tartani.

Szabad-e sportolni aranyér-betegség esetén?

Sokan tévesen azt gondolják, hogy az aranyér kellemetlen tünetei csak az időseket érintik, ezzel ellentétben a felmérések szerint a felnőtt lakosság közel fele 50 éves korára legalább egyszer megtapasztalja, hogy milyen együtt élni ezzel a kellemetlen betegséggel.

A nyitólapról ajánljuk

Friss cikkeink

Hírlevél

Feliratkozom a Szimpatika hírlevelekre, ezzel elfogadom az Adatkezelési Tájékoztatóban olvasható feltételeket, és hozzájárulok, hogy a szimpatika.hu a megadott e-mail címemre hírlevelet küldjön, valamint saját és partnerei üzleti ajánlataival felkeressen.

Az űrlap kitöltése, az adatok megadása önkéntes.

A hírlevélküldő szolgáltatás nem támogatja a freemail.hu-s és citromail.hu-s címeket, ilyen címek megadása esetén hibák léphetnek fel!
Kérjük, használjon más e-mail szolgáltatót (pl: gmail.com)!