Szimpatika TV

Pikali Gerda: „Szeretnék egy kis nyomot hagyni a világban”

Ebben a hónapban Pikali Gerda színésznővel beszélgettünk, aki nyolc éven keresztül erősítette a Jóban Rosszban című sorozat stábját. Szinkronszerepei során olyan színésznőknek kölcsönözte a hangját, mint Halle Berry, Mila Kunis, de ő volt Tapsi Hapsi Lola nyuszija is.

Wossala Rozina: „ Először magamat kell rendbe raknom”

Ebben a hónapban Wossala Rozina szakáccsal és műsorvezetővel beszélgetünk, akit A Konyhafőnök című műsor első szériájában játékosként, majd a harmadik évadban már zsűritagként ismerhetett meg a nagyközönség.

Címlapon: Dés László

Márciusban Dés László Kossuth-, Liszt- és Prima Primissima díjas magyar előadóművész-dalszerzővel beszélgetünk, aki olyan kultikus magyar filmek zenéjét szerezte, mint a Szerelem első vérig, a Sose halunk meg, A miniszter félrelép és az Üvegtigris.

Geszti Péter: „Legyen minden nap jó, hogyha lehet...”

Ebben a hónapban Geszti Péterrel beszélgettünk, aki gyermekszínészként olyan karaktereknek kölcsönözte a hangját, mint Mézga Aladár vagy a kis Lúdas Matyi. Mesélt nekünk a reklámszakma kihívásairól, a koncertek, filmek, musicalek csodálatos világáról, sikerről és sikertelenségről, valamint betekintést nyerhettünk a jövőbeli terveibe is.

Erős Antónia: „Nekem ez a hivatásom, soha nem tudnám megunni.”

Erős Antónia 24 éve ülteti minden este a képernyők elé a magyar közönséget, hogy tájékoztasson a világ dolgairól. A Szimpatika TV stábja a Híradó előtt, a sminkszobában találkozhatott vele. Az interjú a Szimpatika magazin szeptemberi számában olvasható.

A nyitólapról ajánljuk

Friss cikkeink

Hírlevél

Feliratkozom a Szimpatika hírlevelekre, ezzel elfogadom az Adatkezelési Tájékoztatóban olvasható feltételeket, és hozzájárulok, hogy a szimpatika.hu a megadott e-mail címemre hírlevelet küldjön, valamint saját és partnerei üzleti ajánlataival felkeressen.

Az űrlap kitöltése, az adatok megadása önkéntes.

A hírlevélküldő szolgáltatás nem támogatja a freemail.hu-s és citromail.hu-s címeket, ilyen címek megadása esetén hibák léphetnek fel!
Kérjük, használjon más e-mail szolgáltatót (pl: gmail.com)!