Címlapsztori

Népszerű, ismert és érdekes személyiségek egészségről, betegségről, családról, életmódról és minden másról, ami érdekes.

Ábel Anita: „Azért vagyunk, hogy áttörjük a falat”

Ábel Anita színésznő már háromévesen kamera előtt állt, az azóta eltelt években pedig műsorvezetőként is számtalanszor bizonyított. A színház újra teret kapott az életében, többek között erről is mesélt nekünk az áprilisi Szimpatika magazinban.

Németh Kristóf: „Rendben van a mérleg”

Februárban Németh Kristóf színésszel beszélgettünk, aki fél évvel ezelőtt lett háromgyermekes édesapa. Azóta az életük feleségével, Zitával még komolyabb logisztikát igényel. Mégis, mint mondja, folyamatos kegyelmi állapotban érzi magát.

„A szeretet határozza meg a mindennapjaimat”

Ebben a hónapban Veronica Kristiansen világbajnok kézilabdázóval beszélgettünk az anyaságról, a norvég karácsonyi hagyományokról, valamint az élsporthoz való visszatérésről.

Falusi Mariann: „Engem a lélekközeli dolgok vonzanak”

Falusi Mariann az egyik leginnovatívabb énekesnőnk, szinte minden műfajban hallhattuk már páratlan hangját, amely most sajnos páratlanul maradt. A nyárról, a tervekről, és természetesen Lang Györgyiről is beszélgettünk vele.

A nyitólapról ajánljuk

Friss cikkeink

Hírlevél

Feliratkozom a Szimpatika hírlevelekre, ezzel elfogadom az Adatkezelési Tájékoztatóban olvasható feltételeket, és hozzájárulok, hogy a szimpatika.hu a megadott e-mail címemre hírlevelet küldjön, valamint saját és partnerei üzleti ajánlataival felkeressen.

Az űrlap kitöltése, az adatok megadása önkéntes.

A hírlevélküldő szolgáltatás nem támogatja a freemail.hu-s és citromail.hu-s címeket, ilyen címek megadása esetén hibák léphetnek fel!
Kérjük, használjon más e-mail szolgáltatót (pl: gmail.com)!