Podcast

Hallgassa a Szimpatika podcastját akár vezetés, sportolás, házimunka közben! Okostelefonos alkalmazásokkal az adások letölthetők, offline is hallgathatók és megjegyzik, hogy hol tartottunk legutóbb egy műsorban.

Az intim nyári együttlétek veszélyei

A statisztikák azt mutatják, hogy a nyáron könnyedebben létesítünk kapcsolatokat, de ilyenkor is fontos, hogy tudatosítsuk magunkban és partnerünkben, hogy milyen rizikófaktorokat rejthet az intimitás.

A HPV és a férfiak

A humánpapilloma-vírusról már mindenki hallott, ugyanakkor kevesen tudják, hogy nem csak a nőkre jelent veszélyt, de a férfiak számára is fontos, hogy oltással védekezzenek ellene.

Megoldások melanómára

Egyre gyakoribbak a melanómás megbetegedések, ugyanakkor a tudomány és a technológia fejlődésének köszönhetően most már egyre jobb esélyekkel gyógyítható ez a bőrráknak is nevezett betegség.

Sebkezelés, de okosan

A sebek, hegek helyes kezeléséről és ápolásáról, no meg teljes vagy részleges eltüntetéséről Gilyénné dr. Schunk Máriával, a Bazsalikom Patika gyógyszerészével beszélgetett Kalmár András.

A testmozgás a legjobb stresszoldó?

A mozgás hasznosságával mindenki tisztában van, de kevesen tudják, milyen élettani változásokat idéz elő a rendszeres sportolás.

Mit együnk, hogy boldogok legyünk?

Milyen táplálkozás segíti a szerotonin képződést? Hogyan együnk karácsonykor és hogyan böjtöljünk? És mi kerül egy dietetikus ünnepi asztalára? Révész Anettel Kalmár András beszélgetett.

Mi fán terem a kollagén?

Nap mint nap halljuk a kifejezést, sejtjük, hogy mit is jelent, de hogy mi is a kollagén valódi funkciója és hogyan segíthetjük elő a termelődését, arról dr. Balogh Illés mesélt.

Mire figyeljünk a laborvizsgálatoknál?

Máthé Andrea, a Synlab klinikai biokémikusa mesélt a laborvizsgálatok lényegéről, a farmakogenetikai kutatásokról és arról is, mit jelent pontosan az éhgyomor.

A nyitólapról ajánljuk

Friss cikkeink

Hírlevél

Feliratkozom a Szimpatika hírlevelekre, ezzel elfogadom az Adatkezelési Tájékoztatóban olvasható feltételeket, és hozzájárulok, hogy a szimpatika.hu a megadott e-mail címemre hírlevelet küldjön, valamint saját és partnerei üzleti ajánlataival felkeressen.

Az űrlap kitöltése, az adatok megadása önkéntes.

A hírlevélküldő szolgáltatás nem támogatja a freemail.hu-s és citromail.hu-s címeket, ilyen címek megadása esetén hibák léphetnek fel!
Kérjük, használjon más e-mail szolgáltatót (pl: gmail.com)!