sport

Két kerékkel kevesebb

Helló szia szevasz, de jó, hogy jöttél. Mert hát sokan érdeklődnek a moci felől, de ugyebár aki előbb virít, az hasít. Legjobbkor veszed, nekem elhiheted. A sok lúzer csak nyáron pattan nyeregbe, de az igazi motorosok ősztől tavaszig csapatnak. Jó időben a hülye is tud, nem?!

Tévhitek a hátfájásról

Az emberiség négyötöde szenved hátfájástól különböző okok miatt, legyen az apró, éles fájdalom, vagy elnyújtott, tompa szenvedés. Legalább ennyire gyakoriak a hátfájásokkal kapcsolatos tévhitek is: az alábbiakban összefoglaljuk gyorsan, hogy mit érdemes tudni - és mit érdemes elfelejteni.

Futással segítik a beteg gyerekeket

Sportolók támogatják futásukkal az adománygyűjtésben a Bátor Tábor Alapítványt október 11-én, ezzel is elősegítve a beteg gyermekek gyógyulását.

Okosabb lesz, aki sportol?

Egy új feltevés szerint a rendszeres testmozgás hozzájárul az agy fejlődéséhez, vagyis szellemileg is jobb teljesítőképességgel bírnak az aktív sportot űző fiatalok.

Miért ideális mozgásforma az úszás?

Az úszásnak számos pozitív egészségügyi hatása van, nyáron pedig amúgy is sok időt töltünk víz közelben. Hogy ne csak a passzív pihenésről szóljon a strandolás, íme néhány érv amellett, miért is érdemes úszni. Így már biztosan lesz elég motivációnk, hogy az úszómedencébe is belevessük magunkat.

A boldogság titka: a szél

Bár a nyárnak lassan vége, a megszállott versenyzők, és a lelkes amatőrök is a vízen maradnak, amíg az időjárás engedi. Korábbi filmjeinkben, egy lelkes gyerekcsoportot, és profi ifiket is bemutattunk, most meséljenek a bajnokok arról, mit jelent nekik a vitorlázás.

Kokó: „A sport az egyetlen, amit nem tudnék feledni”

Már tinédzserként is tudta, mivel szeretne foglalkozni, és meg is tett minden tőle telhetőt, hogy valóra váljanak az álmai. Profi ökölvívó lett, de akkor sem esett kétségbe, amikor véget ért sportolói karrierje: műsorvezetőként lett. Kovács István Kokóval 2015 júliusában beszélgettünk kalandos pályájáról, a hosszú házasság titkáról és arról, hogy mit csinál egy jószolgálati nagykövet.

Lelátó

Á, szióka, szervusztok, kezét csókolom. Múlt héten nem láttam. Ja, mert mi nem jöttünk? Akkor azért. De lényeg, hogy nem láttam. Ikrek, remélem, jó formában. Zsoltika? Hát persze. Nagyon spiccen van ma. Legalább tíz gólt akar rúgni. Hogy hátvéd? Akkor majd a saját kapujukba.

A nyitólapról ajánljuk

Friss cikkeink

Hírlevél

Feliratkozom a Szimpatika hírlevelekre, ezzel elfogadom az Adatkezelési Tájékoztatóban olvasható feltételeket, és hozzájárulok, hogy a szimpatika.hu a megadott e-mail címemre hírlevelet küldjön, valamint saját és partnerei üzleti ajánlataival felkeressen.

Az űrlap kitöltése, az adatok megadása önkéntes.

A hírlevélküldő szolgáltatás nem támogatja a freemail.hu-s és citromail.hu-s címeket, ilyen címek megadása esetén hibák léphetnek fel!
Kérjük, használjon más e-mail szolgáltatót (pl: gmail.com)!