A tíz legjobb podcast, amit érdemes meghallgatni

2021. 03. 02.
Szerző: Szimpatika
Összegyűjtöttük a tavalyi év legnépszerűbb és leghallgatottabb Szimpatika podcast adásait.

Korábban a rádió szinte mindenhol szólt, hiszen a legfontosabb információkról így értesülhettünk elsőként. Mára a technika adta lehetőségeknek köszönhetően az interneten is meghallgathatjuk a szórakoztató, érdekes vagy informatív műsorokat. Úgy gondoljuk, a jövő a podcast adásoké, ezért 2020-ban úgy döntöttünk, személyes beszélgetések keretében tesszük fel a szakértőknek azokat a kérdéseket, amelyek olvasóinkat a leginkább érdekelték, így azok bármikor és bármilyen körülmények között meghallgathatóak – akár munka, vezetés vagy a házimunka közben is.

Íme 2020 tíz leghallgatottabb Szimpatika podcast adása:

1. Szécsi Judit pszichológus elmondta, hogyan tehetjük könnyebbé a homeoffice-t, ha a gyerekek is otthon vannak:

2. Hogyan terjedhet el egy vírus az egész világon, és miként védekezhetünk ellenük? – dr. Várdi Katalin pulmonológussal beszélgettünk az aktuális témáról:

3. A megfelelő stresszkezelésre a mindennapokban van leginkább szükségünk – Szécsi Judit pszichológust kérdeztük a leghatékonyabb módszerekről:

4. Gamplett Gábor sportoló megosztotta velünk, melyek a futás nélkülözhetetlen kellékei, és mire érdemes figyelni sportolás közben:

5. A prosztatabetegségek bármelyik férfit érinthetik, de hogy milyen tünetek esetén kell orvoshoz fordulni, arról dr. Diószeghy Gábor urológust kérdeztük:

6. A járványhelyzet lelki hatásai mindenkit, így a gyerekeket is megviselik, és akár párkapcsolati krízist is előidézhetnek, ezért többrészes beszélgetéssorozatunkban dr. Bánki György pszichiátert faggattuk, hogyan birkózhatunk meg a nehézségekkel, és miként kerülhetjük el a függőségek kialakulását:

7. A koncertekről most le kellett mondanunk, de a felhőtlen szórakozás a nappaliban is lehetséges, és Oláh József, a Parno Graszt alapítója meg is mutatta, milyen az igazi zene:

8. A gyógyszerek árának alakulása számtalan tényezőtől függ, ezért a témáról a magyarországi gyógyszerforgalmazás egyik szaktekintélyét, dr. Küttel Sándort kérdeztük:

9. Szécsi Judit pszichológust arra kértük, hogy ossza meg velünk a tényeket és a leggyakoribb tévhiteket az autizmussal kapcsolatban:

10. A betegjogi képviselők sokféle módon segítik a páciensek életét - dr. Méhes Dávid Dániel jogász elmondta, milyen ügyekkel fordulhatunk hozzájuk:

Adásaink nemcsak weboldalunk Podcast rovatában, hanem akár okostelefonos alkalmazásokkal is letölthetők: kövessen minket Spotify-on, Buzzsprouton és az Apple Podcastok között is!

Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra.
A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Olvasna még a témában?

A nyitólapról ajánljuk

Friss cikkeink

Hírlevél

Feliratkozom a Szimpatika hírlevelekre, ezzel elfogadom az Adatkezelési Tájékoztatóban olvasható feltételeket, és hozzájárulok, hogy a szimpatika.hu a megadott e-mail címemre hírlevelet küldjön, valamint saját és partnerei üzleti ajánlataival felkeressen.

Az űrlap kitöltése, az adatok megadása önkéntes.

A hírlevélküldő szolgáltatás nem támogatja a freemail.hu-s és citromail.hu-s címeket, ilyen címek megadása esetén hibák léphetnek fel!
Kérjük, használjon más e-mail szolgáltatót (pl: gmail.com)!