Szimpatika családi nap

2011. 09. 23.
Szerző: Szimpatika
Negyedik alkalommal kerül megrendezésre a Fenntarthatósági Nap a Millenárison, melyen a Szimpatika Magazin ismét részt vesz. Szeptember 24-én egész napos családi programok várják Önt is a Szimpatika sátorban.
A Fenntarthatósági Nap egy rendhagyó szakmai konferencia és kiállítás, aminek fő célcsoportja a fiatalok. Amiben mindez különbözik más szakmai eseménytől, az a lendület, az interaktivitás, a hiperaktivitás és a komplexitás.

Résztvevőknek olyan közszereplőket (művészek, tanárok, üzleti szereplők, civil szervezetek tagjai, politikai szereplők stb.) hívnak, akik a szervezők szerint valóban hozzájárulnak a fenntarthatósághoz, valamilyen kimagasló eredményt tudhatnak magukénak ezen a téren.



Az esemény alcíme Felelősségvállalás = Pozitív Energia, és ez nem véletlen. Az egész nap során cél, hogy a programokon kívül folyamatosan aktívan tartsák és bevonják a látogatókat.

Merjen mindenki kérdezni, véleményt formálni, játszani. A fenntarthatóság egy olyan dolog, amit csak közösen lehet sikerre vinni, így hát ez a nap is egy közösségi dologról kell, hogy szóljon. Teszik ezt síppal, dobbal, DJ-vel, webriporterrel, játékkal és még sok minden mással. Jöjjön el Ön is és látogassa meg a Szimpatika sátrat, ahol a játékos programok mellett a magazin újságíróival is találkozhat.

Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra.
A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Olvasna még a témában?

A nyitólapról ajánljuk

Friss cikkeink

Hírlevél

Feliratkozom a Szimpatika hírlevelekre, ezzel elfogadom az Adatkezelési Tájékoztatóban olvasható feltételeket, és hozzájárulok, hogy a szimpatika.hu a megadott e-mail címemre hírlevelet küldjön, valamint saját és partnerei üzleti ajánlataival felkeressen.

Az űrlap kitöltése, az adatok megadása önkéntes.

A hírlevélküldő szolgáltatás nem támogatja a freemail.hu-s és citromail.hu-s címeket, ilyen címek megadása esetén hibák léphetnek fel!
Kérjük, használjon más e-mail szolgáltatót (pl: gmail.com)!