Gyógyítás mágneses erőtérrel

2011. 03. 31.
Szerző: Szimpatika
A föld, a levegő, a vizek, a tűz, bolygónk és más égitestek, az élőlények valamennyien hatással vannak ránk. A szervek és sejtek rezonálásra képesek. Az egészséges és kóros állapotok felismerhetők a rezonancia változása alapján, és ez az elektromágneses változás megelőzi a biokémiai változásokat.
Minden olyan módszer, legyen az a megfelelő táplálkozás, a mozgás, bármilyen relaxációs technika, amely energetizálja a szervezetet, és működésbe hozza az immunrendszer saját betegség elhárító mechanizmusát, segít egészségesnek, kortól függetlenül fiatalosnak maradni. Néha azonban a szervezetnek segítségre van szüksége. Ilyen segítség lehet a mágneses erőtérrel való kezelés.

Azért fontos ez, mert testünk szervei meghatározott ritmus szerint dolgoznak és regenerálódnak, és ehhez energiára van szükségük. A fáradtság, a stressz, a különböző betegségek és az elkerülhetetlen, korral járó elhasználódás csökkenti a test saját energiatermelését. A mágneses erőtérrel való kezelés azonban képes lassítani, olykor visszafordítani a test romló folyamatait.

A sejtek mágneses erőtérrel történő regenerálása a természet gyógyító mechanizmusán alapszik. Az alacsony frekvenciájú mágneses erőtér alkalmazásával felgyorsul az anyagcsere, oldódik a stressz. A jobb készülékek képesek semlegesíteni a káros környezeti hatásokat. Kérdés, hogyan. Szervezetünk 70 százaléka víz, amely ionokat tartalmaz. Az ionok a mágneses erőtérre töltésük függvényében reagálnak, a mágneses erővonalak mentén mozgásba lendülnek, és elektromos áramot állítanak elő. Ez az EKG, EEG, EMG vizsgálatokkal jól látható és mérhető. A mágneses erő hatására az ionokban csatornák nyílnak meg, ezáltal a sejtek tápanyagellátása javul, ellenállóbbakká válnak. A mágneses erőtér-kezelés kiegyenlíti tehát a szervezet átmeneti vagy tartós energiahiányát. A kezelés káros hatás nélkül, a föld mágneses térerejét nem meghaladó módon történik. A kezelés a hajszálerekben javítja a mikro keringést, ezáltal a táplálék felszívódása és a salakanyagok ürülése javul. A kezelő programok 8 és 24 perc között változnak, aszerint, hogy az egész test harmonizálását, konkrét betegség gyógyítását, az anyagcsere gyorsítását, a vérkeringés fokozását vagy egyéb programokat kívánunk elérni.

A kezelések legalapvetőbb funkciója az egészségmegőrzés, de jó eredményeket érnek el a következő problémák esetén:
- nem inzulinfüggő cukorbetegség,
- élelmiszer- és pollenallergia,
- krónikus fájdalmak,
- migrén,
- reuma,
- nyirokrendszer betegségei,
- alvászavarok,
- méregtelenítés,
- krónikus és funkcionális nőgyógyászati kórállapotok,
- fertőzésekre való hajlam.

Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra.
A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Olvasna még a témában?

A nyitólapról ajánljuk

Friss cikkeink

Hírlevél

Feliratkozom a Szimpatika hírlevelekre, ezzel elfogadom az Adatkezelési Tájékoztatóban olvasható feltételeket, és hozzájárulok, hogy a szimpatika.hu a megadott e-mail címemre hírlevelet küldjön, valamint saját és partnerei üzleti ajánlataival felkeressen.

Az űrlap kitöltése, az adatok megadása önkéntes.

A hírlevélküldő szolgáltatás nem támogatja a freemail.hu-s és citromail.hu-s címeket, ilyen címek megadása esetén hibák léphetnek fel!
Kérjük, használjon más e-mail szolgáltatót (pl: gmail.com)!