savanyú káposzta

Orosz falusi zöldségsaláta

A savanyú káposzta fejes káposztából készül, melyet sóval vagy sós vízzel és kovásszal erjesztenek 10-90 napig. Erjedésekor az anyagcsere számára jótékony hatású, savtermelő baktériumok szaporodnak el benne, melyek kedvező hatással vannak a bélflórára.

A nyitólapról ajánljuk

Friss cikkeink

Hírlevél

Feliratkozom a Szimpatika hírlevelekre, ezzel elfogadom az Adatkezelési Tájékoztatóban olvasható feltételeket, és hozzájárulok, hogy a szimpatika.hu a megadott e-mail címemre hírlevelet küldjön, valamint saját és partnerei üzleti ajánlataival felkeressen.

Az űrlap kitöltése, az adatok megadása önkéntes.

A hírlevélküldő szolgáltatás nem támogatja a freemail.hu-s és citromail.hu-s címeket, ilyen címek megadása esetén hibák léphetnek fel!
Kérjük, használjon más e-mail szolgáltatót (pl: gmail.com)!