keményítő

Miért fontos a rostdús táplálkozás?

Amikor 1995-ben először tanulmányoztam a mikrorostokat, csak az érdekelt, hogy ezek a rostok milyen sok vizet képesek megkötni. Igazából a rostok által megkötött víz érdekelt engem akkor. A rostok felszínéhez kötődő vízmolekulák biofizikailag teljesen máshogy viselkednek, mint az ún. „tömegvíz” (bulk water). Ezt a típusú vizet többféleképpen is nevezik: egy amerikai kollégám és régi ismerősöm, Gerald Pollack például legújabb könyvében a „negyedik halmazállapotú víz” elnevezést használja.

A nyitólapról ajánljuk

Friss cikkeink

Hírlevél

Feliratkozom a Szimpatika hírlevelekre, ezzel elfogadom az Adatkezelési Tájékoztatóban olvasható feltételeket, és hozzájárulok, hogy a szimpatika.hu a megadott e-mail címemre hírlevelet küldjön, valamint saját és partnerei üzleti ajánlataival felkeressen.

Az űrlap kitöltése, az adatok megadása önkéntes.

A hírlevélküldő szolgáltatás nem támogatja a freemail.hu-s és citromail.hu-s címeket, ilyen címek megadása esetén hibák léphetnek fel!
Kérjük, használjon más e-mail szolgáltatót (pl: gmail.com)!