A különleges fekete berkenye

Szerző: Szimpatika
Az aróniának is nevezett gyümölcs kiemelkedően gazdag antocianinban és flavonoidokban, továbbá rendkívül magas a kalcium-, jód-, vas-, bór- és mangántartalma is.

Magas antioxidáns-tartalma miatt jelentős szabadgyök-fogó hatása van. Idegrendszeri problémák esetén is hatékony lehet és gátolhatja az öregedési folyamatokat. Kiváló méregtelenítő hatással bír, csökkentheti a koleszterinszintet, javíthatja a bélműködést.

Gyomorhurut, vérzékenység, vérszegénység, vérnyomásproblémák, immunrendszeri betegségek, máj- és epebántalmak, gyomorgyulladás, allergia, bőrbetegségek és a káros sugárzások okozta hatások ellen is jótékonyan hathatnak az arónia páratlan összetevői.


Forrás: www.facebook.com/pages/Gyümölcspatika

Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra.
A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Olvasna még a témában?

A nyitólapról ajánljuk

Friss cikkeink

Hírlevél

Feliratkozom a Szimpatika hírlevelekre, ezzel elfogadom az Adatkezelési Tájékoztatóban olvasható feltételeket, és hozzájárulok, hogy a szimpatika.hu a megadott e-mail címemre hírlevelet küldjön, valamint saját és partnerei üzleti ajánlataival felkeressen.

Az űrlap kitöltése, az adatok megadása önkéntes.

A hírlevélküldő szolgáltatás nem támogatja a freemail.hu-s és citromail.hu-s címeket, ilyen címek megadása esetén hibák léphetnek fel!
Kérjük, használjon más e-mail szolgáltatót (pl: gmail.com)!