Milyen a szülés anyaszemmel?

2013. 05. 10.
Szerző: Szimpatika
Immár tizenegyedik alkalommal kerül megrendezésre a Születés Hete. Az országos szakmai, kulturális és tájékoztató rendezvénysorozatra közel hatvan helyszínen – Erdélyben és a Vajdaságban is – várják az érdeklődő párokat, kismamákat, kispapákat, nagymamákat és nagypapákat.
Szonda Györgyi
A rendezvény egyik helyszínén, a Sokszín Téren, (Budapest, XI. kerület, Fadrusz u. 14. VI./3. 30-as kapucsengő) a Békés Dúlakörben Anyaszemmel rovatunk szerzője, Szonda Györgyi tart előadást arról, hogy hogyan és mivel segíthet a dúla a szülőszobán. Idén először nagy szeretettel várják a siket és nagyothalló várandós anyákat és párokat, illetve a gyermeket csak tervező siket és nagyothalló fiatalokat is. A rendezvény ideje alatt a Medilearn Akadémia jóvoltából és támogatásával jelnyelvi tolmács segíti a kommunikációt.

A Békés Dúlakör 2009 áprilisában alakult meg. Tagjai Békés Emőke dúlaképzésén, majd a közös munka során kovácsolódtak össze. Céljuk, hogy a dúlai várandósgondozást és szüléskísérést ismert, és elismert tevékenységgé emeljék, és biztosítsák az anyák és a családok számára a naprakész és hiteles információkon alapuló szülésfelkészítést, szép szülésélményt a szülőknek, és méltósággal teli megérkezést a kisbabák számára.

A négy nap alatt számos programon és kerekasztal beszélgetésen vehetnek részt az érdeklődök. Többek között megismerhetitek a Dúlakör tagjait, szó lesz a hordozókendő gyakorlati alkalmazásáról, az apa gyerek kapcsolat kezdeteiről, a sikeres szoptatásról, a várandósság lelki aspektusairól.

A rendezvény ingyenes, de a helyszín korlátozott befogadóképessége okán a részvételhez előzetes jelentkezés szükséges.

További információ és a részletes program ITT.

Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra.
A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Olvasna még a témában?

A nyitólapról ajánljuk

Friss cikkeink

Hírlevél

Feliratkozom a Szimpatika hírlevelekre, ezzel elfogadom az Adatkezelési Tájékoztatóban olvasható feltételeket, és hozzájárulok, hogy a szimpatika.hu a megadott e-mail címemre hírlevelet küldjön, valamint saját és partnerei üzleti ajánlataival felkeressen.

Az űrlap kitöltése, az adatok megadása önkéntes.

A hírlevélküldő szolgáltatás nem támogatja a freemail.hu-s és citromail.hu-s címeket, ilyen címek megadása esetén hibák léphetnek fel!
Kérjük, használjon más e-mail szolgáltatót (pl: gmail.com)!