A csábítás magasiskolája

2012. 02. 20.
Szerző: Szimpatika
A flörtölés eszköztárával mindenki rendelkezik, Van, aki egy étteremben ülve úgy tud kipillantani pohara mögül, hogy azonnal magára vonja minden férfi vagy nő figyelmét. Mások inkább tartózkodó visszafogottságukkal hívják fel magukra a figyelmet. Sokak természetéhez hozzátartozik a báj. Ösztönösen tudják, miként hívják fel magukra a figyelmet. Az emberek többsége azonban szégyenlős, fél a visszautasítástól. Sokan rettegnek attól, hogy igazán hatással lehetnek másokra, ezért begubózva élik le az életüket.

Ha úgy érezzük, nem vagyunk profik a csábításban, érdemes megfigyelni olyanokat, akik viszont nagyon is értenek az ellenkező neműek fejének elcsavarásához. Szinte sportot űznek ebből. Ők hogyan csinálják? A legtöbbet idősebbektől lehet tanulni, akik már lazán kommunikálnak az ellenkező nemmel. Látni fogjuk, hogy a titok nem a külsőségekben rejlik.

A csáberő gyakorlására a legjobb terep a munkahely. Kollégáinkkal minden veszély nélkül kipróbálhatjuk az incselkedés, évődés technikáit. Különösebb veszélyek nélkül  kipróbálhatjuk vonzerőnket egy étteremben a pincérrel, vagy pincérnővel is. Ha sikerrel járunk, nő az önbizalmunk, és a kiválasztottal is bátrabban próbálkozhatunk. Ha sikerült megismerkednünk választottunkkal, lépjünk közelebb hozzá. A cinkosság mágnesként vonzza a másikat. Az akció fűszerezhető erotikus pillantásokkal.

Ha csupán könnyű flörtre vágyunk, vessük be az időzített pillanat technikát. Hagyjuk, hogy a másik elkapja a tekintetünket. Ha felfigyelt ránk, süssük le a tekintetünket. Majd ismételjük meg a hadműveletet. A levegő is vibrálni fog. Tudnunk kell, hogy minél inkább érdeklődünk valaki iránt, ő annál fontosabbnak és lazábbnak fogja érezni magát. Elmosolyodik, kedves lesz és fokozatosan megnyílik. A tartózkodás is jó technika. Tűnjünk elérhetetlennek, akiért érdemes harcolni. És hát igen, hízelegjünk. A hízelgés, az elismerés mindenkinek jól esik. Találjunk igazi okot a dicséretre. S azt ne tartsuk magunkban.

Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra.
A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Olvasna még a témában?

A nyitólapról ajánljuk

Friss cikkeink

Hírlevél

Feliratkozom a Szimpatika hírlevelekre, ezzel elfogadom az Adatkezelési Tájékoztatóban olvasható feltételeket, és hozzájárulok, hogy a szimpatika.hu a megadott e-mail címemre hírlevelet küldjön, valamint saját és partnerei üzleti ajánlataival felkeressen.

Az űrlap kitöltése, az adatok megadása önkéntes.

A hírlevélküldő szolgáltatás nem támogatja a freemail.hu-s és citromail.hu-s címeket, ilyen címek megadása esetén hibák léphetnek fel!
Kérjük, használjon más e-mail szolgáltatót (pl: gmail.com)!