Egy ágyban a gátlásokkal

2011. 12. 29.
Szerző: Szimpatika
Testileg ott vagytok a paplan alatt, de lelketek messze, hét határon túl. Érezted már? És arra gondoltál-e, hogy miért van ez így. Gondoltál-e azokra a mondatokra, melyeket szüleid mondtak, amikor a testiség került szóba?
Lehet, hogy közelebb van az erotika ellensége, mint gondolnád. S ez nem más, mint a gátlásaid. Vetkőzd le mindet, s élvezd a meztelenséget. Akkor is próbáld meg élvezni, ha nem tartod magad tökéletesnek, ha nem érzed úgy, hogy olyan szép vagy, mint a filmvásznon látható sztárok az izgató ágyjelentekben. Hidd el, ők sem olyan hibátlanok, mint ahogy az látszik.

A férfi számára a leghatásosabb izgatószer a nő lelkesedése, a bujaság. Ezért mielőtt levetkőznél, először öltözz fel szexisen. Vegyél fel estére selyem köntöst, s képzeld magát gésának. Sőt viselkedj is úgy. Légy merész és találékony. Vásárolj szexis, csipkés fehérneműt, amit csak „alkalomra” veszel fel, s amit majd le tudsz vetni. A házi sztriptíz nemcsak a férfit hozza lázba, a nő is szexisebbnek érzi magát általa.
Csábíts okosan. Ne hagyd, hogy párod belefeledkezzen a számítógépes játékba vagy a focimeccsbe. A csábításhoz dobj be mindent: pózt, simogatást, csókot, szexis ruhát, buja szavakat.
Ha étterembe mentek, végy mélyen dekoltált ruhát. Akár előjátéknak is beillik, ha az étteremben vagy más nyilvános helyen úgy hajolsz a partnered felé, hogy az kissé belásson a dekoltázsodban. Úgy ülj be mellé az autóba, hogy szoknyád „véletlenül” feljebb csúszik a combodon. Egy a fontos: ezeket a „véletlen” dolgokat ne bízd a véletlenre. Ha elég biztos vagy a dolgodban, vállalkozhatsz egészen merész dolgokra is. Mondjuk, készíts néhány aktképet magadról szexis pózokban. Ha igazán forró pillanatokat akarsz, mutasd meg a képeket kedvesednek.

Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra.
A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Olvasna még a témában?

A nyitólapról ajánljuk

Friss cikkeink

Hírlevél

Feliratkozom a Szimpatika hírlevelekre, ezzel elfogadom az Adatkezelési Tájékoztatóban olvasható feltételeket, és hozzájárulok, hogy a szimpatika.hu a megadott e-mail címemre hírlevelet küldjön, valamint saját és partnerei üzleti ajánlataival felkeressen.

Az űrlap kitöltése, az adatok megadása önkéntes.

A hírlevélküldő szolgáltatás nem támogatja a freemail.hu-s és citromail.hu-s címeket, ilyen címek megadása esetén hibák léphetnek fel!
Kérjük, használjon más e-mail szolgáltatót (pl: gmail.com)!