Gyors menet

2010. 11. 07.
Szerző: Szimpatika
A romantikától csöpögő regényegekben a főhős és párja órákig kényeztetik egymást, a valóságban azonban az ember néha elmereng: na, végeztél már?
Néhány tipp arra, hogyan érezzük jól magunkat a másikkal, ha rövid idő áll a rendelkezésünkre.

A felmérések szerint a legtöbben a 15 percnél rövidebb szexuális együttlétet preferálják. Riasztóan hangzik, de van értelme. Egy gyors aktus alatt nincs nyomás az emberen, hogy a legjobb teljesítményt nyújtsa, ugyanakkor izgató az, hogy most azonnal meg akarja kapni Önt a párja.

A csók aktivizálja a belső elválasztású mirigyeket, az idegrendszert, és a hormonok támadásba lendülnek. Miért húzná az időt levetkőzéssel? Bár hozzászoktunk, hogy az előjáték része a vetkőztetés, ha a ruha marad, abban van valami nagyon ösztönös, állatias, és persze nagyon izgató.

Öt perces menet az ágyban, nem egy túl izgalmas történet. De ugyanez az öt perc a zuhanyozóban, vagy a konyhaasztalon? Egy eddig nem próbált helyszín a lelepleződés lehetőségével különösen izgató lehet. Még akkor is ha senki nem jár arra, fokozza a vágyat, hogy akár jöhetne is valaki.

A képzelőerő elősegíti a szexuális vágy fokozását. A felidézett képek a testben folyamatokat indítanak el, melyek izgatóak lehetnek, és kizárják a külvilágot. Lehet akár az ágyban is jól érezni magunkat, ha közben a homokos strandra képzeljük magunkat, ahogy lemegy a nap, és fénysugarak borítják be a testünket.

Beszédes szex?  Sokan csak nyögnek az aktus közben mások becézik egymást, vagy épp trágár szavakat sugdosnak a másik fülébe. A beszéd arra is jó, hogy folyamatosan a másikra figyeljünk, ő kerüljön a középpontba, és irányított legyen az együttlét.

Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra.
A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Olvasna még a témában?

A nyitólapról ajánljuk

Friss cikkeink

Hírlevél

Feliratkozom a Szimpatika hírlevelekre, ezzel elfogadom az Adatkezelési Tájékoztatóban olvasható feltételeket, és hozzájárulok, hogy a szimpatika.hu a megadott e-mail címemre hírlevelet küldjön, valamint saját és partnerei üzleti ajánlataival felkeressen.

Az űrlap kitöltése, az adatok megadása önkéntes.

A hírlevélküldő szolgáltatás nem támogatja a freemail.hu-s és citromail.hu-s címeket, ilyen címek megadása esetén hibák léphetnek fel!
Kérjük, használjon más e-mail szolgáltatót (pl: gmail.com)!