Címlapunkon: Zacher Gábor

Szerző: Szimpatika
Zacher Gábort nemcsak a szakma, hanem valóban az egész ország ismeri és elismeri. Mindenről megvan a véleménye, amit meg is osztott velünk – gondolatait keressék novemberi magazinunkban, amely hamarosan elérhető a Szimpatika gyógyszertárakban!



Novemberi számunkban Dr. Zacher Gáborral, az ország legnépszerűbb toxikológusával olvashatnak interjút, aki néhány kérdésünket már előre megválaszolta.

Kivel ülne le szívesen egy kávéra?

Freund Tamással, a Magyar Tudományos Akadémia elnökével, a zseniális magyar agykutatóval. Tudom, mivel foglalkozik, de érdekelne, hogy vajon mennyit küzdött azért, hogy eljusson oda, ahol most van, mennyire volt rögös ez az út, és hány kudarcot kell átélni, mire valami igazán fontosat fedez fel az ember.

Mivel telne egy ideális napja?

Munkával, és a feleségemmel. Ha pihenőnapról van szó, akkor ezeket tudom elképzelni: olvasás, pipázás, este egy jó vacsora, egy finom kézműves sör, a többit pedig mindenkinek a fantáziájára bízom…

Van-e olyan példaképe, akire igazán felnéz?

Az első főnökömre, Záborszky Zoltán professzor úrra a Honvéd Kórházból. Ő egy hihetetlen példakép a munkabírásával, szakmai tudásával és az emberiességével.

Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra.
A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Olvasna még a témában?

A nyitólapról ajánljuk

Friss cikkeink

Hírlevél

Feliratkozom a Szimpatika hírlevelekre, ezzel elfogadom az Adatkezelési Tájékoztatóban olvasható feltételeket, és hozzájárulok, hogy a szimpatika.hu a megadott e-mail címemre hírlevelet küldjön, valamint saját és partnerei üzleti ajánlataival felkeressen.

Az űrlap kitöltése, az adatok megadása önkéntes.

A hírlevélküldő szolgáltatás nem támogatja a freemail.hu-s és citromail.hu-s címeket, ilyen címek megadása esetén hibák léphetnek fel!
Kérjük, használjon más e-mail szolgáltatót (pl: gmail.com)!