Őrültek kezében a parkolóórák

2012. 03. 08.
Szerző: Novák Péter
Hol van már Petrocelli ügyvéd, és az analóg parkolóórára húzható vászon zsák? Német, japán, vagy talán épp magyar fejlesztők egy csoportja határozta el, hogy megbüntet mindenkit: a csalót, de a jogkövetőt is. Másra gondolni nem lehet, a városi fizetős parkolás anomáliáinak tükrében.
Őrült tudós1: terveztem egy parkolóórát, de nem elég rafinált...
Őrült tudós2: ezt hogy érted?
- Az alap, hogy papírpénzzel, vagy ne adj Isten, bankkártyával ne lehessen fizetni, de a rohadék fémpénzeket majdnem mindig elfogadja a dög!
- Huhh, ez tényleg ciki. A bimetál százas, kétszázas érmék ügyesen akadnak, de a szemét kis ötös, tízes, húszas, ötvenes csak úgy csúszik.
- Még szerencse, hogy a mechanika bizonyos mennyiségű aprónál elenged, és akkor majd kezdhetik előröl az egész dobálást!
(szerzői utasítás: hosszasan csapkodják térdeiket, könnyezve röhögnek)
- Van egy ötletem! Szerkesszünk rá egy olyan plexi ajtót, hogy a jegyet ne lehessen kivenni, vagy csak úgy, hogy eltörik a kezed!
- Zseni vagy! És egy kicsit csapja meg őket az áram is !!!
- Ne, ne. Az már gonoszság. Rosszindulatú vagy!

Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra.
A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Olvasna még a témában?

A nyitólapról ajánljuk

Friss cikkeink

Hírlevél

Feliratkozom a Szimpatika hírlevelekre, ezzel elfogadom az Adatkezelési Tájékoztatóban olvasható feltételeket, és hozzájárulok, hogy a szimpatika.hu a megadott e-mail címemre hírlevelet küldjön, valamint saját és partnerei üzleti ajánlataival felkeressen.

Az űrlap kitöltése, az adatok megadása önkéntes.

A hírlevélküldő szolgáltatás nem támogatja a freemail.hu-s és citromail.hu-s címeket, ilyen címek megadása esetén hibák léphetnek fel!
Kérjük, használjon más e-mail szolgáltatót (pl: gmail.com)!