Megvannak az igazi nyertesek!

2011. 07. 31.
Talán emlékeznek még, pályázatot hirdettünk kicsiknek, nagyoknak, közösségeknek – mindenkinek, aki meg szeretett volna mutatni valamit magából és a környezetéből. Ez volt a Most Mutasd Meg! a Szimpatika magazin tehetségkutatója, és be kell vallanunk fantasztikus pályaművek születtek!
Voltak meghökkentő, sőt nem a témához kapcsolódó anyagok is, de a pályázók többsége nagyon jó munkákat küldött. Kaptunk mesét, színdarabot, fotókat, és sok sok videót - és hál' istennek nem nekünk kellett kiválasztanunk kik kapják a a különleges díjakat, a döntést Önökre bíztuk az interneten. Meg is született a végeredmény, a nyerteseink pedig átvehették a nyereményeiket - nem is akárhogyan!



A nyertesek névsorát és a pályamunkákat megtalálja ezen az oldalon, ha pedig volna kedve még velünk játszani, hamarosan lehetősége lesz rá!

Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra.
A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Olvasna még a témában?

A nyitólapról ajánljuk

Friss cikkeink

Hírlevél

Feliratkozom a Szimpatika hírlevelekre, ezzel elfogadom az Adatkezelési Tájékoztatóban olvasható feltételeket, és hozzájárulok, hogy a szimpatika.hu a megadott e-mail címemre hírlevelet küldjön, valamint saját és partnerei üzleti ajánlataival felkeressen.

Az űrlap kitöltése, az adatok megadása önkéntes.

A hírlevélküldő szolgáltatás nem támogatja a freemail.hu-s és citromail.hu-s címeket, ilyen címek megadása esetén hibák léphetnek fel!
Kérjük, használjon más e-mail szolgáltatót (pl: gmail.com)!