A legnépszerűbb szexhelyszínek

2011. 06. 04.
Szerző: Szimpatika
Azt mondják a pszichológusok, hogy a szex szerelem nélkül olyan, mint a kávé koffein nélkül. Olyan, mint az alkoholmentes sör. Iható, de minek. Igaz ez? Erről az állításról persze megoszlanak a vélemények. Sokak szerint igenis van szerelem nélküli vágy. És fordítva előfordul vágy nélküli szerelem is Leginkább hosszú kapcsolatokban, ahol az unalom és a rutin, a fantáziatlanság és a fáradtság megöli a jó szexet.
Talán ezért is gondolják úgy, az emberek, hogy nem a hitvesi ágy a legjobb szex-helyszín. Legalább is ez derült ki egy friss felmérésből. Aki azt gondolja, hogy a párok legszívesebben a hálószobában bújnak össze, annak lehet, hogy korábban igaza lett volna, de egy új felmérés kimutatta, hogy a tíz legnépszerűbb helyszín nem itt található.

A Cosmopolitan.com felmérése, szokatlan eredménnyel járt, de az eredmények a vártnál sokkal tisztábban mutatják a tényeket.
Az 1 500 résztvevő válaszai szerint a zuhanyzó vezeti a sort. A párok jó 82 százaléka amellett, hogy lesuvickolja párját a zubogó víz alatt, szerelmeskedik is.
Szorosan a második helyen végzett a szex az autóban, 80 százalékkal, azok kedvéért, akik Kate Winslet és Leonardo DiCaprio híres, fülledt Titanic-beli jelenetét szeretik feleleveníteni.
A népszerű helyszínek listáján szerepel még a medence vagy más víz (54 százalék), az erdő (49 százalék), a konyhaasztal (48 százalék), a park (42 százalék), vagy egy sátor (37 százalék).
34 százalék elég kínos meglepetést tárt fel: a szüleik hálószobájában pajzánkodtak.
Kicsit több mint negyedrészük a mosógépet vette célba, talán némi extra ingerlés reményében.

medipress

Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra.
A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ajánlataink

Olvasna még a témában?

Nyereményjátékok

Megfejtő

Kalandozzon velünk, legyen Ön is Megfejtő!

Facebook játék

Egy könnyű kérdés – egy fantasztikus nyeremény

A nyitólapról ajánljuk

Friss cikkeink

Hírlevél

Feliratkozom a Szimpatika hírlevelekre, ezzel elfogadom az Adatkezelési Tájékoztatóban olvasható feltételeket, és hozzájárulok, hogy a szimpatika.hu a megadott e-mail címemre hírlevelet küldjön, valamint saját és partnerei üzleti ajánlataival felkeressen.

Az űrlap kitöltése, az adatok megadása önkéntes.

A hírlevélküldő szolgáltatás nem támogatja a freemail.hu-s és citromail.hu-s címeket, ilyen címek megadása esetén hibák léphetnek fel!
Kérjük, használjon más e-mail szolgáltatót (pl: gmail.com)!