Gyors zsírégetés

2011. 01. 23.
Szerző: Szimpatika
A drasztikus fogyókúrák nem hoznak végleges eredményt. Arra jók, hogy egy fontos esemény előtt, gyorsan formába hozzuk magunkat. Az alábbi kúrák egészségtelenek, ezért egy hétig, de legfeljebb kettőig szabad tartani őket. S utána fokozatosan át kell térni 800, majd ezer, ezerkétszáz kalóriás, szénhidrátban, és cukorban szegény, vegyes étrendre. Lássuk hát, mit tehetünk, ha gyorsan akarunk beleférni a farmerünkbe
Gyors égetés: Naponta 2 dl paradicsom lé, 2dl narancslé, 2 dl sárgarépa lé.
A fogyás várható mértéke egy hét alatt 3-4 kiló. Csak évente egyszer szabad, és csak tökéletesen egészségeseknek. A táplálkozástudományi szakemberek nem ajánlják. / mi sem./

Tojás diéta. Minden nap meg kell enni 9 db kemény tojást, mellé sovány húst, rántás nélküli főzeléket, párolt zöldséget, túrót, salátát olaj nélkül. A várható fogyás egy hét alatt 1 és fél - két kiló. Két hétnél tovább nem ajánlott, mert a tojás sárgájának magas koleszterintartalma miatt egészségtelen. Illetve ki lehet venni a sárgáját, s akkor már csak az éhségünket kell legyőzni.


Hús diéta: naponta fél kiló sovány hús grillezve vagy sütve, elosztva öt részre, salátával, napi egy szelet barna kenyérrel, húsz deka almával. Első héten másfél, a másodikon 1 kilófogyás várható. Ez a kúra nem egészségtelen. Annak, aki szereti a húst, tovább is betartható.

Vacsora diéta: napközben csak kalóriamentes folyadékot szabad fogyasztani. Este: 25 deka főtt marhahús, 3o deka főtt burgonya 10 gramm zsiradék, 15 deka paradicsom, fél kiló alma. Az első héten két kilót lehet fogyni vele. Később a fogyás üteme csökken. Kiegyensúlyozatlansága miatt nem ajánlatos sokáig csinálni.

Három napos diéta: 1 nap: egy grillcsirke zöldsalátával.  2. nap: 30 deka sovány hús sütve, savanyú káposztával. 3. nap: 1 liter tejeskávé. A fogyás mértéke három nap alatt 2, - 2 és fél kiló.

Váltakozó diéta: Ivónapok és száraz napok váltják egymást. Az ivónapokon csak természetes gyümölcs vagy zöldséglét szabad inni, száraz napokon hat zsemlét, kiflit vagy fél kiló rozskenyeret és kevés gyümölcsöt. Az első héten három kilót lehet fogyni tőle.

Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra.
A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Olvasna még a témában?

A nyitólapról ajánljuk

Friss cikkeink

Hírlevél

Feliratkozom a Szimpatika hírlevelekre, ezzel elfogadom az Adatkezelési Tájékoztatóban olvasható feltételeket, és hozzájárulok, hogy a szimpatika.hu a megadott e-mail címemre hírlevelet küldjön, valamint saját és partnerei üzleti ajánlataival felkeressen.

Az űrlap kitöltése, az adatok megadása önkéntes.

A hírlevélküldő szolgáltatás nem támogatja a freemail.hu-s és citromail.hu-s címeket, ilyen címek megadása esetén hibák léphetnek fel!
Kérjük, használjon más e-mail szolgáltatót (pl: gmail.com)!