Harmóniában önmagunkkal

„Az életben minden könnyedén, örömmel és ragyogva érkezik el hozzám”- hangzik a testi-lelki harmóniára ható, hazánkban még mondhatni új keletű, de Amerikában már közel harminc esztendeje működő módszer mantrája. Arról, hogy a filozofikusnak tűnő mondat mit takar, az Accsess Consciousness nevű eljárás megismerése adhatja meg a választ.

Az Accsess Bars a testen keresztül az érintések által képes a tudatalattiban és a sejtmemóriákban energetikailag létrejött és eltárolt blokkokat feloldani, ezáltal tudatosabb, a jóra, a szépségre, a boldogság át- és megélésére való képességet előtérbe engedni, a teljesebb és jobb életminőség érdekében.

Mi az, amit az Accsess Bars kezelésről tudni érdemes?

Eszközök összességét jelenti, amellyel máshogy tudunk működni, mint ahogy megszoktuk. A technika a fejen és részben az arcon található 32 pont megérintésén, lefogásán, speciális kombinációin alapul. Ezen pontok (BAR-ok) raktározzák el az összes gondolatunk, döntésünk, meggyőződésünk lenyomatát.

forrás:elements.envato.com

A kezelést végző szakember az eljárás alatt a fent említett pontok érintésével kifuttatja azokat az energiákat, amelyek korlátozzák, blokkolják a klienst az életében. A pontok minden olyan területet felölelnek, ami minket körülvesz. Ilyen lehet az öröm, a bánat, a kommunikáció, kapcsolatok, pénz, öregedés, és még sok más.

Az eljárás eredményességére úgy is asszociálhatunk a könnyebb megértés érdekében, mint amikor a számítógép adatbankjából törlik a hibás fájlokat. A módszer hatására az agyban olyan pozitív változások indulnak be, amelyekről agykutatók is beszámoltak, amikor kezelések után az adott személyek agyi funkcióit vizsgálták.

A kezeléssel kifuttatható minden olyan fixált nézőpont, rögzült hiedelem, önkorlátozó folyamat, amelyek a mindennapokban tévesen működtetnek bennünket. Az Accsess Bars létezése Gary Douglas és Dain Heer nevéhez köthető. A jobb életminőségre hívó rendszernek a kulcsmondata, hogy az élet minden pillanatában legyünk jelen, ítélkezés nélkül.

Eltünteti a gátló, negatív energiákat

Az eljárás alatt a páciens teste egy alvásközeli állapotba, mély nyugalomba kerül. Eközben a fejen lévő Bars-pontok érintésével olyan kérdéseket tesz fel a kezelő, amelyek teret nyitnak az újabb lehetőségek előtt.

Felhozzák a legtöbb, korlátozásokból álló energiát, amelyek azzal a témával kapcsolatosak, amit éppen akkor tisztit. Amikor az egó félreáll, a lehetőségek tárháza bontakozik ki, hangsúlyozzák a módszer hozzáértő képviselői, művelői.

A hatékony kezeléssel feloldhatók azok a negatív energiák, melyek bent tarthatnak bennünket egy adott élethelyzetben. A kezelés sikerében mérvadó, hogy a tudatos jelenlétben, megengedésben vagyunk azzal, ami nekünk jó, amitől az életünk boldogabbá válik.

Az ítélkezés helyett inkább érdekes nézőpontként kell tekintenünk dolgokra. Amikor nem így cselekszünk, sokszor mások ítéletét a sajátunkként működtetjük, ezáltal teherként cipeljük.

Amennyiben tudatosabb életre vágyunk, a pozitív teremtés lehetőségének a birtokosai szeretnénk lenni, érdemes testközelből is megismerni, és megtapasztalni az Accsess Bars áldásos hatását.

Testünk egy okos, intelligens „műszer”, ha segítségére vagyunk abban, hogy feloldjuk a korábban általunk el- illetve beindított önkorlátozó folyamatainkat, akkor pontosan tudni fogja, mi a feladata.

 

Borítókép: elements.envato.com

 

Olvasna még a témában?

A nyitólapról ajánljuk

Friss cikkeink

Hírlevél

Feliratkozom a Szimpatika hírlevelekre, ezzel elfogadom az Adatkezelési Tájékoztatóban olvasható feltételeket, és hozzájárulok, hogy a szimpatika.hu a megadott e-mail címemre hírlevelet küldjön, valamint saját és partnerei üzleti ajánlataival felkeressen.

Az űrlap kitöltése, az adatok megadása önkéntes.

A hírlevélküldő szolgáltatás nem támogatja a freemail.hu-s és citromail.hu-s címeket, ilyen címek megadása esetén hibák léphetnek fel!
Kérjük, használjon más e-mail szolgáltatót (pl: gmail.com)!