Szeretné látni az aurát?

Lélek 
2011. 01. 08.
Szerző: Szimpatika
A természetgyógyászok szerint a bennünket körülvevő elektromágneses energiaburok, közismert nevén az aura, személyiségünk és lelkünk titkos térképe. Azért titkos, mert a legtöbb ember számára láthatatlan.
Volt... Mióta azonban egy amerikai tudós, Guy Coggins kifejlesztett egy speciális bioenergetikai műszert, azóta bárki láthatja, milyen is a saját aurája. A fotó, melyet egy számítógéppel vezérelt gép készít, a legtöbb embert megdöbbenti.  Állítólag jól látszik, milyen beállítottságúak vagyunk, mekkora az energiaszintünk, milyen tulajdonságokkal rendelkezünk. Akár az ujjlenyomatunk, az auránk is egyedi, bár folyamatos mozgásban van, és folyamatosan változik. Épp úgy, ahogy gondolataink, érzéseink. De ahogy jellemvonásaink is csak lassan, évek alatt módosulnak, a kép is legnagyobb részben állandó.


Az aurafotóról, a színekből, kiterjedésükből, elhelyezkedésükből, a színek egymásra hatásából az aurafotós sok mindent ki tud olvasni.
Állítólag hároméves korig minden kisgyerek aurájának indigókék színe van.
A zöld aura a tanító, gyógyító, segítőkész emberek sajátja.
A narancssárga az intuitív, nagy empátiával rendelkező személyiségre jellemző.
A vörös a nagy akaraterővel rendelkező emberek színe.
Mivel a betegségeknek ritkán vannak genetikai, sokkal többször lelki okai, ez is jól látszódhat a képen. Ha a lelki okot sikeresen felderítik és kezelik, maga a betegség önmagától elkezd úgymond felszívódni. Mivel az aurakamera össze van kapcsolva egy egyedülálló számítógépes rendszerrel is, amely megmutatja a csakrák töltöttségi állapotát, láthatjuk, hogy melyik csakrában, milyen elváltozás keletkezett, a problémás csakra kezelésével pedig a bennünket gyötrő gondok megoldása kézenfekvővé, egyszerűvé válik.
Mondják... Azért erre mérget ne vegyünk. Játéknak biztosan jó, diagnózisért azonban inkább orvoshoz forduljunk.

Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra.
A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Olvasna még a témában?

A nyitólapról ajánljuk

Friss cikkeink

Hírlevél

Feliratkozom a Szimpatika hírlevelekre, ezzel elfogadom az Adatkezelési Tájékoztatóban olvasható feltételeket, és hozzájárulok, hogy a szimpatika.hu a megadott e-mail címemre hírlevelet küldjön, valamint saját és partnerei üzleti ajánlataival felkeressen.

Az űrlap kitöltése, az adatok megadása önkéntes.

A hírlevélküldő szolgáltatás nem támogatja a freemail.hu-s és citromail.hu-s címeket, ilyen címek megadása esetén hibák léphetnek fel!
Kérjük, használjon más e-mail szolgáltatót (pl: gmail.com)!