Letölthető a Last Minute Doki mobilalkalmazás

Forrás: medicalonline.hu
Az applikáció folyamatosan jeleníti meg a még szabad, de már kedvezményes vizsgálati időpontokat a rendszerhez csatlakozó magánegészségügyi szolgáltatók és magánorvosok foglalási rendszeréből.

Az ötlet újdonság, hiszen korábban nem létezett Magyarországon olyan internetes piactér, ahol kifejezetten last minute és kedvezményes magánorvosi időpontok foglalására lett volna lehetőség. A megoldás az LMDoki (Last Minute Doki) applikáció, amely ingyenesen letölthető Android és iOS mobiltelefonokra, de elérhető számítógépen és notebookon is: app.lmdoki.hu

Forrás: pexels.com/Tofroscom

A projekt ötlete 2019 tavaszán született és a startup vállalkozás a Hiventures inkubációs tőkebefektetése révén már októberben elindult. 2020 az inkubáció éve volt: a hazai és nemzetközi piackutatásnak, a lehetséges technológiák megismerésének, tesztelésének és az applikáció alapos megtervezésének köszönhetően 2021 tavaszán zöld lámpát kapott az app fejlesztése. A csapat bővült és a vezető hazai medikai időpontfoglalási rendszert üzemeltető szolgáltatóval történő együttműködés segítségével 2022 tavaszán elkezdődött a mobilalkalmazás felhasználói tesztelése.

Forrás: pexels.com/Andrea Piacquadio

Az aktuálisan foglalható időpontok az app letöltését követően azonnal láthatók és a szűrők segítségével könnyen kereshetők. Időpontot foglalni, illetve a kiegészítő funkciókat használni, így időpont figyelést beállítani, ismerősöket meghívni, kupont beváltani, kedvenc orvosokat bejelölni, értékelni, csak regisztrációt követően lehetséges. Magánorvosok, egészségügyi szolgáltatók részére a csatlakozás és az időpontok megjelenítése is ingyenes.

(forrás: LMDoki)

Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra.
A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Olvasna még a témában?

A nyitólapról ajánljuk

Friss cikkeink

Hírlevél

Feliratkozom a Szimpatika hírlevelekre, ezzel elfogadom az Adatkezelési Tájékoztatóban olvasható feltételeket, és hozzájárulok, hogy a szimpatika.hu a megadott e-mail címemre hírlevelet küldjön, valamint saját és partnerei üzleti ajánlataival felkeressen.

Az űrlap kitöltése, az adatok megadása önkéntes.

A hírlevélküldő szolgáltatás nem támogatja a freemail.hu-s és citromail.hu-s címeket, ilyen címek megadása esetén hibák léphetnek fel!
Kérjük, használjon más e-mail szolgáltatót (pl: gmail.com)!