Új időszámítás a Szimpatikában

A Szimpatika közel másfél évtizede áll a betegek egészségének szolgálatában. 2022-ben eljött az ideje, hogy új ruhába öltözzön, és reagálva a kor követelményeire, minden felületen megújuljon.

Kedves Vásárlóink és Olvasóink!

Az elmúlt közel 15 évben a Szimpatika országszerte több mint 350 gyógyszertárral és széles választékkal várja mindazokat, akiknek gyógyszerre, étrend-kiegészítőre vagy dermokozmetikai termékre van szüksége.

A Szimpatika gyógyszertárakban az egyre bővülő kínálaton túl havonta megújuló akciókkal és szakértő segítséggel várjuk Önöket. De azokra is gondoltunk, akik az elfoglalt hétköznapokban nehezen tudnak időt szakítani a gyógyszerek beszerzésére.
A WebTér elindulásával vásárlóink már otthonukból is kényelmesen vásárolhatnak bizonyos gyógyszertári készítményeket a nap 24 órájában, melyeket házhoz is szállítunk. A vény nélkül kapható gyógyszereket az online leadott rendelést követően, személyreszólóan összekészítjük a vásárló által kiválasztott Szimpatika gyógyszertárban.

A szakmai segítség mellett, immár nagyobb méretben és új köntösben megjelenő havi magazinunkban is igyekszünk értékes tartalmakat és hasznos információkat nyújtani, de a legfrissebb egészségügyi hírekért érdemes böngészni a szintén új formában elérhető szimpatika.hu cikkei között is. Facebook-oldalunkon értesülhetnek aktualitásainkról és havonta változó akcióinkról, amelyeket ma már nem csak a gyógyszertárakban vehetnek igénybe, hanem a WebTéren is.

Bízunk benne, hogy új külsőnk az Önök tetszését is elnyeri.

Kellemes olvasást, szép nyarat és jó egészséget kívánunk!

Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra.
A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ajánlataink

Olvasna még a témában?

Nyereményjátékok

Megfejtő

Kalandozzon velünk, legyen Ön is Megfejtő!

Facebook játék

Egy könnyű kérdés – egy fantasztikus nyeremény

A nyitólapról ajánljuk

Friss cikkeink

Hírlevél

Feliratkozom a Szimpatika hírlevelekre, ezzel elfogadom az Adatkezelési Tájékoztatóban olvasható feltételeket, és hozzájárulok, hogy a szimpatika.hu a megadott e-mail címemre hírlevelet küldjön, valamint saját és partnerei üzleti ajánlataival felkeressen.

Az űrlap kitöltése, az adatok megadása önkéntes.

A hírlevélküldő szolgáltatás nem támogatja a freemail.hu-s és citromail.hu-s címeket, ilyen címek megadása esetén hibák léphetnek fel!
Kérjük, használjon más e-mail szolgáltatót (pl: gmail.com)!