Természeti kincseket bemutató fotókiállítás nyílt

Forrás: zoozoo.hu
Magyarország, Lengyelország, Szlovákia és Csehország gazdag természeti kincseit mutatja be június 12-ig a Várkert Bazár Glorietthez vezető rámpáin látható fotókiállítás, amelyet A Föld napja alkalmából rendeztek.

A Visegrádi Csoport 2021/2022-es magyar elnöksége alkalmából készült el a V4-es régió természeti szépségeiből kincseiből ízelítőt adó A Visegrádi Csoport Természeti Kincsei című fotókiállítás.

A magyar Külgazdasági és Külügyminisztérium felkérésére a V4 országok elismert természetfotósai vállalták, hogy bemutatják a közönségnek a régió természeti értékeit. A minisztérium a Magyar Természetfotósok Szövetségét, a naturArt-ot kérte fel a projekt megvalósítására. A fotók kiválasztásában a visegrádi országok legnagyobb természetfotós egyesületei vettek részt.

A természetfotózás csodálatos küldetés. A természet legszebb pillanatainak megörökítéséhez a fotósnak ismernie kell az állatok, növények, tájak minden jellemzőjét, viselkedését és a fényviszonyok változásait egyaránt.

Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra.
A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Olvasna még a témában?

A nyitólapról ajánljuk

Friss cikkeink

Hírlevél

Feliratkozom a Szimpatika hírlevelekre, ezzel elfogadom az Adatkezelési Tájékoztatóban olvasható feltételeket, és hozzájárulok, hogy a szimpatika.hu a megadott e-mail címemre hírlevelet küldjön, valamint saját és partnerei üzleti ajánlataival felkeressen.

Az űrlap kitöltése, az adatok megadása önkéntes.

A hírlevélküldő szolgáltatás nem támogatja a freemail.hu-s és citromail.hu-s címeket, ilyen címek megadása esetén hibák léphetnek fel!
Kérjük, használjon más e-mail szolgáltatót (pl: gmail.com)!