Tréfás húsvéti ételek állatbolondoknak
A húsvéti asztalt nemcsak a színes húsvéti terítővel, szalvétával és a színes tojásokkal dobhatjuk fel, hanem az étellel is, amit tálalunk. Egy kis fantáziával és minimális kézügyességgel igazán mókás ételeket készíthetünk, amik biztos sikert fognak aratni a vendégek körében. Ha pedig vannak gyerekek a családban, ők is garantáltan élvezni fogják a húsvéti készülődést.
Íme néhány tréfás és kreatív ötlet, amit felhasználhatunk:
Répa, tojás és nyuszi:
Csibék tojásból:
Tojásból készülhet nyuszi is, csibe is:
Gyümölcsökkel is dolgozhatunk:
A formákkal is kísérletezhetünk:
Többféle alapanyagot is érdemes felhasználni:
Ne féljünk vicces megoldásokat is kipróbálni:
Akár valódi műalkotásokat is létrehozhatunk:
A sokféle szín felhasználásával csak nyerhetünk:
Fotók forrása: pinterest
A cikkben hivatkozott linkek:
Olvasna még a témában?
A nyitólapról ajánljuk
Friss cikkeink
- Egy kézzel élők mindennapjait segíti a Semmelweis Egyetem videósorozata
- Egy betegség, amely fellángol a kávétól
- Ha próbára tesz a hőség
- Utazás ételallergiával
- Miért vagyunk boldogabbak, ha nyaralunk?
- Az első csonttörést újabb követheti, ha csontritkulás áll a hátterében
- 6 esti szokás, amitől boldogan indul majd a reggel
- Ingadozó testsúly, rossz közérzet, hiányzó nyári csúcsforma?
- Ezért fáradtak nyáron a magyarok
- Egészségünk „ujjlenyomata”, a mikrobióta
- Egy új korszak apái
- Janicsák Veca: „Tartani az egyensúlyt testben és lélekben”
Hírlevél
Feliratkozom a Szimpatika hírlevelekre, ezzel elfogadom az Adatkezelési Tájékoztatóban olvasható feltételeket, és hozzájárulok, hogy a szimpatika.hu a megadott e-mail címemre hírlevelet küldjön, valamint saját és partnerei üzleti ajánlataival felkeressen.
Az űrlap kitöltése, az adatok megadása önkéntes.
Kérjük, használjon más e-mail szolgáltatót (pl: gmail.com)!