Elindult a Szimpatika WebTér – Egészség néhány kattintásra

Ma már magától értetődő, hogy az interneten kényelmesen és biztonságosan válogathatunk a számunkra szükséges termékek és szolgáltatások között, ahogyan az is, hogy ha nem tudunk valamiért személyesen elmenni, akkor azt egyenesen az ajtónkig szállítják. Az új Szimpatika WebTér ugyanezt a kényelmet kínálja a gyógyszertári vásárlások terén: mostantól gyorsan és biztonságosan, otthonról juthatunk hozzá a vény nélkül kapható gyógyszerekhez, vitaminokhoz és egyéb, egészségünket támogató termékekhez.

A közelmúlt megtanított minket arra, hogy az egészségnél nincs nagyobb kincs, és érdemes kiemelt hangsúlyt fektetnünk megóvására. És miért ne intézhetnénk gyorsan és biztonságosan, néhány kattintással a patikai vásárlást? Ez a gondolat hívta életre a Szimpatika WebTér szolgáltatását, megkönnyítve ezzel a mindennapjainkat.

Az online patika ajtaja mindig nyitva áll

Ma már egyre több gyógyszertár kínál internetes vásárlást, ám a Szimpatika WebTérnek van egy különlegessége: nem egyetlen patika webáruháza, hanem egy olyan felület, amelyen az ország egész területéről böngészhetünk a különböző gyógyszertárak kínálatában. A térképes kereső megkönnyíti a dolgunkat: irányítószám vagy a helységnév megadása után a rendszer megmutatja, mely patikák esnek közel hozzánk. Innen egy kattintással virtuálisan beléphetünk a kiválasztott gyógyszertárba, és az otthonunk kényelmében összeválogathatjuk a termékeket. De lehetőség van arra is, hogy célirányosan keressünk rá egy adott termékre: ilyenkor a Szimpatika WebTér listázza, hol van készleten. Így ha nem tudunk nyitvatartási időben ellátogatni kedvenc gyógyszertárunkba, akkor is megrendelhetjük, amire szükségünk van.

Mi kerülhet a WebTér-patika kosarába?

A jelenleg hatályos jogszabályok a vény nélkül kapható termékek internetes értékesítését engedélyezik. Ennek fényében – többek között – vitaminokat, étrend-kiegészítőket, bizonyos fájdalomcsillapítókat, megfázást és allergiás panaszokat kezelő szereket, napvédőket, dermokozmetikumokat, kismama- és babaápolási termékeket, higiéniás szereket, fog- és szájápolási cikkeket, gyógyászati segédeszközöket vásárolhatunk a Szimpatika WebTér patikáinak kínálatából.

Vásárlás a saját igényünkre szabva

Gyógyszertári megrendelésünket előre össze is készíttethetjük, ha magunk szeretnénk érte elmenni a gyógyszertárba, de kérhetjük a megrendelt termékeket csomagküldéssel is, hogy otthon vagy a munkahelyünkön vehessük át, utóbbi esetben a futárnál tudunk fizetni készpénzzel vagy kártyával. A Szimpatika WebTér felülete átlátható, egyszerűen kezelhető és biztonságos. Nem kötelező regisztrálni sem, bár érdemes, mert ezzel még kényelmesebbé, még gyorsabbá tehetjük a vásárlást. A Szimpatika WebTér tehát egy olyan egyedülálló szolgáltatás, amellyel időt spórolhatunk, így többet lehetünk például a szeretteinkkel, egészségben.

Szimpatika akció

Olvasna még a témában?

Nyereményjátékok

Megfejtő

Kalandozzon velünk, legyen Ön is Megfejtő!

Kvíz

Olvassa el a Szimpatika magazint és válaszoljon a kérdésekre!

Tematikus kvíz

Böngésszen a honlap cikkei között és válaszoljon a kérdésekre!

Facebook játék

Egy könnyű kérdés – egy fantasztikus nyeremény

A nyitólapról ajánljuk

Friss cikkeink

Hírlevél

Feliratkozom a Szimpatika hírlevelekre, ezzel elfogadom az Adatkezelési Tájékoztatóban olvasható feltételeket, és hozzájárulok, hogy a szimpatika.hu a megadott e-mail címemre hírlevelet küldjön, valamint saját és partnerei üzleti ajánlataival felkeressen.

Az űrlap kitöltése, az adatok megadása önkéntes.

A hírlevélküldő szolgáltatás nem támogatja a freemail.hu-s és citromail.hu-s címeket, ilyen címek megadása esetén hibák léphetnek fel!
Kérjük, használjon más e-mail szolgáltatót (pl: gmail.com)!