Közlekedésbiztonsági eszközöket oszt ki a rendőrség

2021. 11. 05.
Forrás: MTI
Fényvisszaverő mellényeket, karpántokat és kerékpáros-villogókat oszt november 5-én országszerte a rendőrség - közölte a police.hu.”

Az Országos Rendőr-főkapitányság közleménye szerint harmadszorra tartják meg a Látni és látszani kampányhoz kapcsolódóan „Light Friday” akciót.

Ezen a napon a készlet erejéig többféle felszerelés kapható a kijelölt átvevőpontokon százszázalékos kedvezménnyel, „azaz minden eszköznek egy köszönet az ára” - fogalmaztak.

Az átvételi helyszínek és időpontok részletei megtekinthetők az alábbi oldalon - tették hozzá. Érdemes időben érkezni, ugyanis a legtöbb helyszínen kora délutánig várják az érdeklődőket.

Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra.
A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Olvasna még a témában?

A nyitólapról ajánljuk

Friss cikkeink

Hírlevél

Feliratkozom a Szimpatika hírlevelekre, ezzel elfogadom az Adatkezelési Tájékoztatóban olvasható feltételeket, és hozzájárulok, hogy a szimpatika.hu a megadott e-mail címemre hírlevelet küldjön, valamint saját és partnerei üzleti ajánlataival felkeressen.

Az űrlap kitöltése, az adatok megadása önkéntes.

A hírlevélküldő szolgáltatás nem támogatja a freemail.hu-s és citromail.hu-s címeket, ilyen címek megadása esetén hibák léphetnek fel!
Kérjük, használjon más e-mail szolgáltatót (pl: gmail.com)!