Elindult a Szimpatika WebTér – Egészség néhány kattintásra

Ha megéhezünk, és nincs időnk főzni, ma már magától értetődő, hogy egy ételrendeléses weboldalon a közeli éttermek kínálatából kiválasztjuk a legszimpatikusabb ebédet, majd a finom fogásokat egyenesen az ajtónkig szállítják. Az új Szimpatika WebTér ugyanezt a kényelmet kínálja a gyógyszertári vásárlások terén: mostantól gyorsan és biztonságosan, otthonról juthatunk hozzá a vény nélkül kapható gyógyszerekhez, vitaminokhoz és egyéb, egészségünket támogató termékekhez.

A közelmúlt megtanított minket arra, hogy az egészségnél nincs nagyobb kincs, és igenis érdemes kiemelt hangsúlyt fektetnünk annak megóvására. Ám nem kevés bosszúságot tud okozni, ha a gyógyszertárban hosszú sor fogad minket, ráadásul közben betegekkel is érintkezhetünk. Miért ne intézhetnénk hát gyorsan és biztonságosan, néhány kattintással a patikai bevásárlást? Ez a gondolat hívta életre a Szimpatika WebTér szolgáltatását, megkönnyítve ezzel a mindennapjainkat.

Az online patika ajtaja mindig nyitva áll

A kor elvárásainak és igényeinek megfelelve ma már egyre több gyógyszertár kínál internetes vásárlást, ám a Szimpatika WebTér különlegessége, hogy nem egyetlen patika webáruháza, hanem egy olyan felület, amelyen az ország egész területéről böngészhetünk a különböző gyógyszertárak kínálatában. A térképes kereső megkönnyíti a dolgunkat: irányítószám vagy a helységnév megadása után a rendszer megmutatja, mely patikák esnek közel hozzánk. Innen egy kattintással virtuálisan beléphetünk a kiválasztott gyógyszertárba, és az otthonunk kényelmében összeválogathatjuk a termékeket. De lehetőség van arra is, hogy célirányosan keressünk rá egy adott termékre: ilyenkor a Szimpatika WebTér listázza, hol van készleten. Így nem kell sorban állnunk, sem a gyógyszertárak nyitvatartásához alkalmazkodnunk.

Mi kerülhet a webes patika kosarába?

A jelenleg hatályos jogszabályok a vény nélkül kapható termékek internetes értékesítését engedélyezik. Ennek fényében – többek között – vitaminokat, étrend-kiegészítőket, bizonyos fájdalomcsillapítókat, megfázást és allergiás panaszokat kezelő szereket, napvédőket, dermokozmetikumokat, kismama- és babaápolási termékeket, higiéniás szereket, fog- és szájápolási cikkeket, gyógyászati segédeszközöket vásárolhatunk a Szimpatika WebTér patikáinak kínálatából.

Vásárlás a saját igényünkre szabva

Gyógyszertári megrendelésünket előre össze is készíthetjük, a megrendelt termékeket pedig kérhetjük elvitelre vagy csomagküldéssel, utóbbi esetben fizethetünk online vagy a futárnak is – a választás a miénk. A felület átlátható, egyszerűen kezelhető és biztonságos. Nem kötelező regisztrálni sem, bár érdemes, mert ezzel még kényelmesebbé, még gyorsabbá tehetjük a vásárlást. A Szimpatika WebTér tehát egy olyan egyedülálló szolgáltatás, amellyel időt spórolhatunk, melyet aztán értékesen tölthetünk el – többet lehetünk például a szeretteinkkel, egészségben.

Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra.
A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Olvasna még a témában?

A nyitólapról ajánljuk

Friss cikkeink

Hírlevél

Feliratkozom a Szimpatika hírlevelekre, ezzel elfogadom az Adatkezelési Tájékoztatóban olvasható feltételeket, és hozzájárulok, hogy a szimpatika.hu a megadott e-mail címemre hírlevelet küldjön, valamint saját és partnerei üzleti ajánlataival felkeressen.

Az űrlap kitöltése, az adatok megadása önkéntes.

A hírlevélküldő szolgáltatás nem támogatja a freemail.hu-s és citromail.hu-s címeket, ilyen címek megadása esetén hibák léphetnek fel!
Kérjük, használjon más e-mail szolgáltatót (pl: gmail.com)!