Lássuk a táplálkozási szakemberek által ebéd és vacsora közötti étkezésekre ajánlott 15 ételt:
Ebéd utáni nassoláshoz
1. Étcsokoládé – felszabadítja a boldogsághormonokat
2. Gyümölcsfagyi – felfrissít és igazán kalóriaszegény
3. Gyümölcsös lepény – kevés zsiradékot tartalmaz
Uzsonnára
4. Zöld tea – megakadályozza, hogy az elfogyasztott zsírok a zsírraktárakba kerüljenek.
5. Alud tej – előnye, hogy kevés zsírt, viszont sok kalciumot tartalmaz
6. Joghurt – szintén kalciumban gazdag
7. Író – szabályozza az anyagcserét
8. Kefir – élőflórájának köszönhetően megőrzi a gyomor természetes flóráját
9. Paradicsom – licopinje megköti a szabad gyököket
10. Répa – javítja a látást, szépíti a bőrt
11. Uborka – gazdag káliumban és nátriumban, segítségével karbantarthatók a vesék
12. Karalábé – ballasztanyagainak köszönhetően hosszan laktat
13. Paprika – C-vitaminja segít a fölösleges zsírok lebontásában
14. Teljes kiőrlésű tönkölybúza kenyér – alacsony kalória, magas B-vitamin tartalma van
15. Mozzarella – fontos fehérjeforrás, kalória nélkül