naptej

5 hasznos tanács a nyári sportoláshoz

A sportolók fizikai teljesítményére különböző hatással van a meleg. Van, aki sportolás közben jobban viseli a hőséget, és van, aki kevésbé.

Úti patika – de okosan!

Itt a nyár, sokan mennek világot látni. Akár belföldre, akár egzotikus tájakra indulunk, úti patikára mindenképpen szükségünk lesz.

Utazás, nyaralás babával – mire figyeljünk?

Nyáron felmerül a kérdés, mikor vihetjük ki az újszülött babát a levegőre, mikor és hogyan utazhatunk vele hosszabb utakra, mikor érheti nap a bőrét? Mivel kenjük, vagy szabad-e naptejjel kenni egyáltalán?

Patikusok és találmányaik 2.

Áprilisban már sorra vettünk néhány találmányt, amelyek patikusok nevéhez fűződnek. Álljon itt néhány újabb hasznos és praktikus felfedezés, amelyekről nem is hinnénk, hogy gyógyszertárak falai között születtek!

Korallbarát naptej

Jó ideje ismert, hogy a naptejek egyes összetevői károsítják a korallokat, egy újonnan fejlesztett naptej viszont nem, sőt az emberi bőrt a hagyományosaknál hatékonyabban védi.

A nyitólapról ajánljuk

Friss cikkeink

Hírlevél

Feliratkozom a Szimpatika hírlevelekre, ezzel elfogadom az Adatkezelési Tájékoztatóban olvasható feltételeket, és hozzájárulok, hogy a szimpatika.hu a megadott e-mail címemre hírlevelet küldjön, valamint saját és partnerei üzleti ajánlataival felkeressen.

Az űrlap kitöltése, az adatok megadása önkéntes.

A hírlevélküldő szolgáltatás nem támogatja a freemail.hu-s és citromail.hu-s címeket, ilyen címek megadása esetén hibák léphetnek fel!
Kérjük, használjon más e-mail szolgáltatót (pl: gmail.com)!