Ásványvíz

Legfontosabb táplálékunk a víz

Kutatások bizonyították, hogy elégséges és bőséges vízfogyasztással egészségesek maradhatunk. Sőt, csökkenthetjük a tüdő- és vastagbélrák kockázatát.

Minden egészségtelen üdítő drágul

Az úgynevezett HFSS élelmiszerek (High Fat, Sugar, Salt), melyeknek magas a zsír-, cukor- és sótartalma, nagy az energiasűrűségük, de értékes tápanyagot alig tartalmaznak. Ezek az élelmiszerek úgynevezett Népegészségügyi Termékdíjjal sújtandók. Vagyis drágábbak lesznek.

Az Európai Unió új táplálkozási irányelvei

A krónikus betegségek, mint a cukorbetegség, a csontritkulás, a szív- és érrendszeri, illetve a rákos betegségek és a helytelen táplálkozás kapcsolata mindenki számára világossá vált az elmúlt években.

Milyen ásványvízre van szükségem?

Egy ember évente közel 1000 liter folyadékot iszik, s eközben akár több mint 200 kg kőzetet „fogyaszt el”, különböző oldott ásványi anyagok formájában.

Antioxidánsok a spájzból

Francia kutatók vizsgálatai szerint a spájzban található természetes antioxidánsok a leghatásosabbak

A gyilkos neve üdítőital

A szénsavas italok folsavtartalma a szervezetbe egyéb táplálékkal bejutó kalcium beépülése ellen hat.

A nyitólapról ajánljuk

Friss cikkeink

Hírlevél

Feliratkozom a Szimpatika hírlevelekre, ezzel elfogadom az Adatkezelési Tájékoztatóban olvasható feltételeket, és hozzájárulok, hogy a szimpatika.hu a megadott e-mail címemre hírlevelet küldjön, valamint saját és partnerei üzleti ajánlataival felkeressen.

Az űrlap kitöltése, az adatok megadása önkéntes.

A hírlevélküldő szolgáltatás nem támogatja a freemail.hu-s és citromail.hu-s címeket, ilyen címek megadása esetén hibák léphetnek fel!
Kérjük, használjon más e-mail szolgáltatót (pl: gmail.com)!