Külföld

Egyre több a kanyarós beteg

Világszerte megugrott a kanyarós esetek száma, derül ki az Egészségügyi Világszervezet (WHO) Genfben ismertetett jelentéséből.

Mesterséges intelligencia a rákgyógyítás szolgálatában

Az Oncompass Medicine alapítója és tudományos igazgatója, Dr. Peták István rákkutató az EU delegáció tagjaként képviseli Magyarországot az EU és az USA között megrendezendő csúcstalálkozón, 2022. április 25. és 28. között Washingtonban.

Nem mindegy, mikor érkezik az eső

A száraz területeken, ahogy csökken a víztartalék mennyisége, úgy válik egyre fontosabbá az, hogy az eső mikor is érkezik.

Az űrben kutatják az egészséges élet titkait

Matthias Maurer, az Európai Űrügynökség űrhajósa közel két hónapot töltött a Nemzetközi Űrállomáson, a testében történő változások vizsgálatával pedig a földi öregedés tüneteivel is szembeszállhatnak a kutatók.

Kutyatápban is találtak cápamaradványokat

A veszélyeztetett fajok közé tartozó selyemcápa és más cápafajok maradványait fedezték fel DNS-vizsgálattal kutya- és macskaeledelekben egy kutatás eredményeként – írta meg a The Guardian.

A nyitólapról ajánljuk

Friss cikkeink

Hírlevél

Feliratkozom a Szimpatika hírlevelekre, ezzel elfogadom az Adatkezelési Tájékoztatóban olvasható feltételeket, és hozzájárulok, hogy a szimpatika.hu a megadott e-mail címemre hírlevelet küldjön, valamint saját és partnerei üzleti ajánlataival felkeressen.

Az űrlap kitöltése, az adatok megadása önkéntes.

A hírlevélküldő szolgáltatás nem támogatja a freemail.hu-s és citromail.hu-s címeket, ilyen címek megadása esetén hibák léphetnek fel!
Kérjük, használjon más e-mail szolgáltatót (pl: gmail.com)!