Utazás

Júliustól újraindul a nemzetközi vonatforgalom

Júliustól számos környező országgal újraindul a nemzetközi vasúti közlekedés, Ausztria és Németország felé pedig növekszik a jelenleg közlekedő járatok száma – közölte a MÁV.

Kampányt indítottak a budapesti turizmusért

A budapesti turizmus népszerűsítése érdekében kampányt indít a Magyar Turisztikai Ügynökség, melynek keretein belül különleges perspektívából mutatják meg a fővárost.

Hamarabb állhat helyre a hazai turizmus

Bár a belföldi turizmus sokkal hamarabb helyreállhat, mint a globális, de az így is egy évbe, a koronavírus-járvány második hulláma esetén pedig még több időbe telhet – mondta Kiss Róbert Richárd turisztikai szakújságíró május 18-án.

Lezáratták Milánó sétálóutcáit

A május 4-i újraindulás, vagyis a korlátozások első enyhítése után a lombardiai főváros, Milánó polgármestere szigorú ellenőrzést rendelt el az északolasz város leglátogatottabb sétálóutcáin, miután ezeket kisebb tömegek lepték el.

Június 15-ig maradhat az utazási korlátozás az EU-ban

Az Európai Bizottság arra kérte a schengeni övezet tagállamait, illetve a schengeni társult államokat, hogy további 30 nappal, június 15-ig hosszabbítsák meg az Európai Unióba irányuló, nem alapvető fontosságú utazásokra vonatkozó ideiglenes korlátozást

A nyitólapról ajánljuk

Friss cikkeink

Hírlevél

Feliratkozom a Szimpatika hírlevelekre, ezzel elfogadom az Adatkezelési Tájékoztatóban olvasható feltételeket, és hozzájárulok, hogy a szimpatika.hu a megadott e-mail címemre hírlevelet küldjön, valamint saját és partnerei üzleti ajánlataival felkeressen.

Az űrlap kitöltése, az adatok megadása önkéntes.

A hírlevélküldő szolgáltatás nem támogatja a freemail.hu-s és citromail.hu-s címeket, ilyen címek megadása esetén hibák léphetnek fel!
Kérjük, használjon más e-mail szolgáltatót (pl: gmail.com)!