Karácsonyi gyermekrajz-pályázat indult

Szerző: Szimpatika
Idén a Hagyományok Háza Téli házaló népszokások címmel hirdetett rajzpályázatot, amelyre december 4-ig várják a pályaműveket.

A karácsonyi előkészületek négyhetes időszaka az advent, a csendes várakozás, a reménykedés, a befelé fordulás napjai. A közösségi élet természetesen ilyenkor sem szünetel, hiszen ebben az időszakban szerveződnek, készülnek fel a betlehemesek, a kántálók és egyéb karácsonyi játékok előadói.

A Hagyományok Háza idei rajzpályázatának témája a téli házaló népszokások, a Szentcsaládjárás, a pásztorok vesszőhordása, a kántálás (mendikálás), a betlehemezés, a névnapi köszöntés, a regölés vagy az aprószentek napi vesszőzés megjelenítése.

A pályázatot négy – óvodás, általános iskolás alsós, általános iskola felsős és középiskolás - korcsoportban hirdették meg. Az A4-es méretben, tetszőleges technikával készített alkotásokat névvel, e-mail címmel, telefonszámmal és a készítő nevével, életkorával ellátva várják a Hagyományok Háza címére, vagy online formában.

A beküldött pályamunkákat szakmai zsűri bírálja el. A pályázati kiírásnak megfelelő alkotások beküldőit emléklappal jutalmazzák. A kiállítás anyaga megjelenik a Hagyományok Háza weboldalán, a nyertes pályázatokat oklevéllel és tárgynyereménnyel is díjazzák, valamint megtekinthetők lesznek a Hagyományok Házában.

A pályamunkák leadási határideje: 2020. december 4.

További információ és jelentkezés ide kattintva érhető el.

Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra.
A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Olvasna még a témában?

A nyitólapról ajánljuk

Friss cikkeink

Hírlevél

Feliratkozom a Szimpatika hírlevelekre, ezzel elfogadom az Adatkezelési Tájékoztatóban olvasható feltételeket, és hozzájárulok, hogy a szimpatika.hu a megadott e-mail címemre hírlevelet küldjön, valamint saját és partnerei üzleti ajánlataival felkeressen.

Az űrlap kitöltése, az adatok megadása önkéntes.

A hírlevélküldő szolgáltatás nem támogatja a freemail.hu-s és citromail.hu-s címeket, ilyen címek megadása esetén hibák léphetnek fel!
Kérjük, használjon más e-mail szolgáltatót (pl: gmail.com)!