Újabb nyeremények a Szimpatikával!

2020. 11. 02.
Szerző: Szimpatika
Novembertől új, alkalmi kvízjátékot indítottunk meglévő nyereményjátékaink mellett – játsszanak velünk!

A Száraz november kampányhoz kapcsolódva alkalmi kvízjátékot indítottunk, melynek keretében játékosainknak az alkohol és a drogok káros hatásaival, illetve a felelős alkoholfogyasztással kapcsolatos kérdéseket kell megválaszolniuk. A helyes megfejtők között Zacher Gábor Mindennapi függőségeink 2. című, dedikált kötetét nyerhetik meg – a szerzővel készült interjúnkat pedig keressék a Szimpatika magazin novemberi számában!
A jövőben pedig további alkalmi játékokkal készülünk…

Természetesen már megszokott nyereményjátékaink is folytatódnak: kvízjátékunk az aktuális magazin tartalmaihoz kapcsolódik, a Megfejtőt pedig weboldalunk, a szimpatika.hu tartalmait böngészve könnyedén megfejthetik.

A közösségi médiában is jelen vagyunk: Facebook-oldalunk követői között minden hónapban értékes és izgalmas nyereményeket sorsolunk ki, így érdemes ott is figyelmesen olvasni cikkeinket!

Játékra fel!

Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra.
A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ajánlataink

Olvasna még a témában?

Nyereményjátékok

Megfejtő

Kalandozzon velünk, legyen Ön is Megfejtő!

Facebook játék

Egy könnyű kérdés – egy fantasztikus nyeremény

A nyitólapról ajánljuk

Friss cikkeink

Hírlevél

Feliratkozom a Szimpatika hírlevelekre, ezzel elfogadom az Adatkezelési Tájékoztatóban olvasható feltételeket, és hozzájárulok, hogy a szimpatika.hu a megadott e-mail címemre hírlevelet küldjön, valamint saját és partnerei üzleti ajánlataival felkeressen.

Az űrlap kitöltése, az adatok megadása önkéntes.

A hírlevélküldő szolgáltatás nem támogatja a freemail.hu-s és citromail.hu-s címeket, ilyen címek megadása esetén hibák léphetnek fel!
Kérjük, használjon más e-mail szolgáltatót (pl: gmail.com)!