Kríziskezelés a mindennapokban

Szerző: Szentkuty Nikolett
Szellemileg is megterhelő időszakot élünk át, és előbb-utóbb a megszokottnál többen igényelhetik szakemberek segítségét hirtelen kialakuló szorongásaik miatt. Szécsi Judit pszichológussal a krízistanácsadásról és a lehetséges megoldásokról beszélgettünk.

A krízistanácsadás nem azonos a pszichoterápiával, azonban azok számára, akik átmenetileg elakadnak az életük bizonyos területein, vagy szorongással, bizontyalansággal küzdenek, hatalmas segítség lehet, ha szakemberek nyújtanak nekik iránymutatást, hogyan lehet továbblépni a helyzetből.

Szécsi Judit pszichológus elmondja, hogy milyen helyzetekben lehet segítségünkre a tanácsadás, és azt is, hogy a jelenlegi járványügyi helyzet milyen pszichikai veszélyeket rejthet magában.

 

Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra.
A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Olvasna még a témában?

A nyitólapról ajánljuk

Friss cikkeink

Hírlevél

Feliratkozom a Szimpatika hírlevelekre, ezzel elfogadom az Adatkezelési Tájékoztatóban olvasható feltételeket, és hozzájárulok, hogy a szimpatika.hu a megadott e-mail címemre hírlevelet küldjön, valamint saját és partnerei üzleti ajánlataival felkeressen.

Az űrlap kitöltése, az adatok megadása önkéntes.

A hírlevélküldő szolgáltatás nem támogatja a freemail.hu-s és citromail.hu-s címeket, ilyen címek megadása esetén hibák léphetnek fel!
Kérjük, használjon más e-mail szolgáltatót (pl: gmail.com)!