Nem kell gyógyszerhiánytól tartani

Szerző: Szimpatika
Bár az elmúlt napokban többször tapasztalhattuk, hogy hosszú sorok állnak a patikák előtt, és gyakran a legelemibb készítmények sem kaphatóak, aggodalomra azonban semmi ok.

Kaló Tamás, a PHOENIX Pharma Gyógyszerkereskedelmi Zrt. vezérigazgatója videóüzenetben intett nyugalomra, egyben elismerését fejezte ki minden egészségügyi dolgozónak a helytállásért; ugyanakkor biztosított mindenkit arról, hogy nem kell gyógyszerhiánytól tartani. „Gyógyszer van, az utánpótlás is folyamatosan érkezik, és akkor fog normalizálódni a helyzet, ha a lakosság elhiszi, hogy nem kell hónapokra előre megvásárolni a gyógyszereket.”

Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra.
A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Olvasna még a témában?

A nyitólapról ajánljuk

Friss cikkeink

Hírlevél

Feliratkozom a Szimpatika hírlevelekre, ezzel elfogadom az Adatkezelési Tájékoztatóban olvasható feltételeket, és hozzájárulok, hogy a szimpatika.hu a megadott e-mail címemre hírlevelet küldjön, valamint saját és partnerei üzleti ajánlataival felkeressen.

Az űrlap kitöltése, az adatok megadása önkéntes.

A hírlevélküldő szolgáltatás nem támogatja a freemail.hu-s és citromail.hu-s címeket, ilyen címek megadása esetén hibák léphetnek fel!
Kérjük, használjon más e-mail szolgáltatót (pl: gmail.com)!