A BAJCSY-ZSILINSZKY KÓRHÁZ ORVOSAINAK FELHÍVÁSA

Kedves Vállalkozó kedvűek! Mint ismeretes járvány van. Nem tudjuk, ez hova fog kifutni, de elképzelhető, hogy az egészségügyben szükség lesz a segítségetekre.

Önkéntes munkára keresünk vállalkozó szellemű, segíteni akaró, lehetőség szerint kevésbé veszélyeztetett fiatal, krónikus betegségben nem szenvedő embereket a Bajcsy-Zsilinszky Kórházba, arra az esetre, ha járvány olyan szintre emelkedne, hogy minden segítségre szükség lesz.

Egyelőre csak egy adatbázist hozunk létre, melyből szükség esetén a későbbiekben kérnénk majd segítséget, úgy hogy a Ti lehetőségeitek, felajánlásotok és a kórház igényei egyeztetve legyenek. Reméljük, nem lesz rá szükség, de ha lenne, ne akkor kapkodjunk. Felajánlásaitokkal titkárnőmet Szabadics Mónikát keressétek munkanap 12 és du. 3 között (06-20-490-0583), vagy küldjetek e-mailt a szabadics.monika@bajcsy.hu címre elérhetőséggel, és visszahívunk Titeket.

Köszönjük a segítségeteket, amíg nincs Rátok szükség maradjatok otthon!

Dr. Völgyes Barbara
Orvosigazgató helyettes
Dr. Andrassy Péter
Belgyógyászat oszt. vez. főorv.

Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra.
A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Olvasna még a témában?

A nyitólapról ajánljuk

Friss cikkeink

Hírlevél

Feliratkozom a Szimpatika hírlevelekre, ezzel elfogadom az Adatkezelési Tájékoztatóban olvasható feltételeket, és hozzájárulok, hogy a szimpatika.hu a megadott e-mail címemre hírlevelet küldjön, valamint saját és partnerei üzleti ajánlataival felkeressen.

Az űrlap kitöltése, az adatok megadása önkéntes.

A hírlevélküldő szolgáltatás nem támogatja a freemail.hu-s és citromail.hu-s címeket, ilyen címek megadása esetén hibák léphetnek fel!
Kérjük, használjon más e-mail szolgáltatót (pl: gmail.com)!