Lehet-e környezetkímélő módon élni?

A kérdés költői, hisz az ember puszta létezésével is pusztítja a Földet, azonban vannak olyan trükkök és szerek, amelyek segítségével csökkenthetjük a kárt, amelyet óhatatlanul okozunk a környezetünknek és önmagunknak.

Az Ökoszolgálat Alapítvány egy 23 éve működő civil szervezet, mely „zöld” életmód-tanácsadással foglalkozik, nemcsak programokat szerveznek és tippeket adnak a környezettudatosság témakörében, de Zöld Zug nevű non-profit ökoboltjukban meg is lehet vásárolni azokat a termékeket, amelyek bizonyítottan környezetbarátak. Szeretnél kisebb ökológiai lábnyomot? Mutatunk néhány egyszerű és olcsó trükköt!

Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra.
A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Olvasna még a témában?

A nyitólapról ajánljuk

Friss cikkeink

Hírlevél

Feliratkozom a Szimpatika hírlevelekre, ezzel elfogadom az Adatkezelési Tájékoztatóban olvasható feltételeket, és hozzájárulok, hogy a szimpatika.hu a megadott e-mail címemre hírlevelet küldjön, valamint saját és partnerei üzleti ajánlataival felkeressen.

Az űrlap kitöltése, az adatok megadása önkéntes.

A hírlevélküldő szolgáltatás nem támogatja a freemail.hu-s és citromail.hu-s címeket, ilyen címek megadása esetén hibák léphetnek fel!
Kérjük, használjon más e-mail szolgáltatót (pl: gmail.com)!