December 3. – a fogyatékos emberek világnapja

2018. 12. 01.
Különleges helyszínen, a Vásárcsarnokban nyitja meg az idei Fogyatékos Emberek Világnapja alkalmából szervezett Jobb Velünk a Világ! rendezvénysorozatot a kezdeményező Nem Adom Fel Alapítvány, az Emberi Erőforrások Minisztériuma, a Salva Vita Alapítvány, a Kézenfogva Alapítvány és a Nemzeti Színház.

A rendezvény célja, hogy felhívják a figyelmet a fogyatékossággal élő és megváltozott munkaképességű emberek munkaerőpiaci és társadalmi integrációjának fontosságára. A szokatlan helyszínválasztás oka, hogy a Világnaphoz kapcsolódóan fogyatékos emberek által készített termékekből is vásárolhatnak az arra járó érdeklődők és piaci látogatók, megismerve a megváltozott munkaképességű és fogyatékos személyek értékeit, munkavégzésük eredményét.

A december 3-ai Világnapot a Nemzeti Színházban 5. alkalommal megrendezésre kerülő Jobb Velünk a Világ! Gálaest zárja, ahol ép és fogyatékkal élő művészek előadása mellett ünnepélyes keretek között adják át az Esélyteremtésért díjakat, a Fogyatékosság-barát Munkahely Arany fokozatú díját, a Példakép díjakat, a Munka-Társ díjat, valamint a Kézenfogva Nevelőszülői díjakat is.

Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra.
A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Olvasna még a témában?

A nyitólapról ajánljuk

Friss cikkeink

Hírlevél

Feliratkozom a Szimpatika hírlevelekre, ezzel elfogadom az Adatkezelési Tájékoztatóban olvasható feltételeket, és hozzájárulok, hogy a szimpatika.hu a megadott e-mail címemre hírlevelet küldjön, valamint saját és partnerei üzleti ajánlataival felkeressen.

Az űrlap kitöltése, az adatok megadása önkéntes.

A hírlevélküldő szolgáltatás nem támogatja a freemail.hu-s és citromail.hu-s címeket, ilyen címek megadása esetén hibák léphetnek fel!
Kérjük, használjon más e-mail szolgáltatót (pl: gmail.com)!