Hatékony módszer a gerincfájdalmak megszüntetésére

A gerincprobléma népbetegségnek számít, sokunk életét megkeseríti. November 17-én a Dürer Rendezvényházban az Ország Gerinctornája című rendezvényen a kezelések, vizsgálatok mellett olyan garantáltan hatékony tornaprogramon vehetnek részt az érdeklődők, amely szinte azonnal csökkenti a fájdalmakat.

Gyógytornászok, terapeuták, trénerek összefogásával létrejövő, nagyszabású, gerincvédelmi rendezvénynek ad otthont 2018. november 17-én a Dürer Rendezvényház. Az Ország Gerinctornája című rendezvény megálmodója és főszervezője, Almásy Csilla gerincterapeuta gyógytornász, az Országos Gerincvédő Egyesület elnöke. Célja az volt, hogy egy olyan „gerincexpót” hozzon létre, ami színtere lehet a gerincbántalmakkal érintett emberek és a rajtuk segíteni tudó, gyógyító szakemberek találkozásának. Ennek keretében rövid előadásokkal, próbakezelésekkel, állapotfelmérésekkel, konzultációkkal és természetesen a kihagyhatatlan, közös, speciális gerinctornával várják az érdeklődő közönséget, így érdemes lesz vinni az edzőruhát is.

Azoknak javasolják az Ország Gerinctornáján való részvételt, akik

• keresik a hatékony segítséget fájdalmukra,
• enyhébb, közepes mozgásszervi panaszokkal rendelkeznek,
• irodai vagy fizikai munkát végeznek,
• felkészült szakemberek segítségét kérnék gyógyulásukhoz,
• szeretnék elkerülni az esetleges operációt,
• szívesen mozognak, de nem vágynak extrém sportokra vagy dinamikus tornára,
• szeretnék megelőzni komolyabb problémák kialakulását,
• szívesen tanulnának otthon végezhető, hatékony gyakorlatokat.

A rövid, lényegretörő, gyakorlatcentrikus előadások 9:30-tól kezdődnek: lesznek gyakorlatcentrikus előadások a gerincvédelemről, leghatékonyabb gerinckezelésekről, majd 30 perces speciális gerinctorna, a TripleX training. Ezt követi egy nyereménysorsolás értékes nyermeményekkel, majd a Varidance rövid táncelőadása.

A nap további részében egészen 18 óráig több mint 20 terapeuta áll az érdeklődők rendelkezésére állapotfelmérésekkel, kezelésekkel és konzultációkkal. Délutántól kezdetét veszi egy érdekesnek ígérkező, ingyenes interaktív előadás is, melyre pedagógusokat, testnevelő tanárokat és a szülőket várják. A téma az iskolai gerincvédelem, és kiemelten foglalkoznak majd a testnevelés órák gerincbaráttá tételével, illetve a felnőttkori gerincbetegségek megelőzésére alkalmas testnevelés órák szervezésével. A programok zárásaként a Varidance tart rövid, ám annál fergetegesebb táncelőadást, majd értékes, az egészségmegőrzéshez, gyógyuláshoz kapcsolódó, értékes ajándékok kerülnek kisorsolásra a résztvevők között. A magas szakmai színvonal mellett a jó hangulatról a rendezvény műsorvezetője. Gundel Takács Gábor fog gondoskodni. Az esemény sportegészségügyi szakmai támogatója az Országos Sportegészségügyi Intézet.

A gerinctornát stábunk is kipróbálta Almássy Csilla vezetésével, csak ajánlani tudjuk:



Az esemény weboldala és a részletes program itt érhető el.

Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra.
A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Olvasna még a témában?

A nyitólapról ajánljuk

Friss cikkeink

Hírlevél

Feliratkozom a Szimpatika hírlevelekre, ezzel elfogadom az Adatkezelési Tájékoztatóban olvasható feltételeket, és hozzájárulok, hogy a szimpatika.hu a megadott e-mail címemre hírlevelet küldjön, valamint saját és partnerei üzleti ajánlataival felkeressen.

Az űrlap kitöltése, az adatok megadása önkéntes.

A hírlevélküldő szolgáltatás nem támogatja a freemail.hu-s és citromail.hu-s címeket, ilyen címek megadása esetén hibák léphetnek fel!
Kérjük, használjon más e-mail szolgáltatót (pl: gmail.com)!