Izgató szex több év után is

2014. 08. 11.
Szerző: Szimpatika
Hogyan érdemes előkészíteni egy romantikus, átszeretkezett éjszakát? Akár házasokról, akár rövidebb ideje tartó kapcsolatról van szó, a hangulat megteremtése elsődleges!

Egy romantikus éjszaka örök emlék marad. Lehetünk évek óta együtt, de lehet az egy éppen elkezdett románc vagy csak néhány hónapos kapcsolat, elengedhetetlen megteremtenünk a hangulatot! Persze, ne olyan időszakra tervezzük ezt az éjszakát, amikor teljesen kimerültek vagyunk és a szexuális étvágyunk hagy némi kívánnivalót maga után, hiszen olyankor egy megértő ölelés is elég.

Első lépés a tervezés – akármilyen elfoglaltak vagyunk is aznap, szánjunk néhány órát arra, hogy a romantikus együttléthez minden meglegyen.

Azt a pár órát, amit majd kettesben töltünk, ne zavarja meg semmi! Győződjünk meg róla, hogy minden elektronikai eszközt kikapcsoltunk, mert agyon tudja ütni a hangulatot egy váratlan telefon vagy üzenet (főleg, ha munkával kapcsolatos). Ezekben az órákban csak egymással foglalkozzunk – és persze nemcsak fizikailag.

„Építsük fel” az estet egy romantikus vacsora köré. Induljon egy kellemes étkezéssel, mellette borozással vagy pezsgőzéssel. A szexuális együttlétek nagyon fontosak, különösen egy olyan kapcsolatban, amely régóta tart – a tüzet ébren kell tartani, és ehhez ezek a vacsorával egybekötött esték tökéletes hangulatot teremthetnek.

Ne feledjük: ahogyan ezeket az alkalmakat megtervezzük, az arról is árulkodik, milyen szinten tart éppen a kapcsolatunk – ha úgy tetszik, milyen hőfokon ég…

Kell idő a partnerre!

Kifogások mindig lehetnek, de azt az időt, amit kifogások keresésével töltenénk, fordítsuk inkább a tervezésre: hogyan lepjük meg a párunkat? Vigyünk haza virágot, kérjük meg, hogy öltözzön fel csinosan, és menjünk egy hosszabb útra autóval. A kényelmes, közepes tempójú autózás közben még egymás kezét is foghatjuk, miközben kellemesen elbeszélgetünk.

Minden héten találjunk ki valamilyen programot kettesben, amire utána hosszú ideig emlékezhetünk! Lehet az egy hosszú, romantikus séta is a természetben. Ha pedig más környezetre vágyunk a megszokott helyett, menjünk egy éjszakára hotelbe!

A tervezés romantikája

A lágy muzsika, a gyertyafényes vacsora, a hangulatos fények tökéletesek kezdésnek egy romantikus éjszakához. Ilyen körülmények közt nem csoda, ha végül az ágyban kötünk ki!

Ha munka után este érünk haza, győződjünk meg róla, hogy a szoba rendezett, nyugodt, romantikus hangulatot áraszt: rendezzük el a díszpárnákat mutatósan, csökkentsük a fényeket, szórjunk szét rózsaszirmokat az ágyon, gyújtsunk illatgyertyákat a szobában, hogy megteremtsük a kellő hangulatot!

Legyünk türelmesek, mutassunk tiszteletet!

Becsüljük meg a párunkat! Mutassunk iránta, a teste és a viselkedése iránt tiszteletet. Ne kapkodjunk, kezdjük el a dolgot lassú mozdulatokkal! Csókoljuk a párunkat, ahol a leginkább szeretné, időzzünk el a legérzékenyebb pontjain! Ez az az este, amikor hosszú ideig is játszadozhatunk egymással, többször is felkorbácsolva egymásban a vágyat!

Válasszunk eldugott, izgalmas helyet!

Ha még több izgalomra vágyunk, ne maradjunk otthon, keressük fel azt a jó kis helyet a természetben, amit nemrég kiszúrtunk magunknak! Tökéletes és izgató helyszín lehet az együttléthez, különösen, ha meggyőződtünk róla, hogy nem jár arra senki.

A közös fürdés az otthoni vagy a hotelszobához tartozó kádban szintén kellő hangulatba hoz! Gyertyákkal a kádat is körbe lehet rakni, romantikus zene mellett, habba burkolózva hosszú percekig fekhetünk egymással szemben, miközben meztelen testünk egymáshoz ér… Ideális kezdés egy átszerelmeskedett éjszakához! 


Forrás: Napidoktor.hu

Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra.
A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Olvasna még a témában?

A nyitólapról ajánljuk

Friss cikkeink

Hírlevél

Feliratkozom a Szimpatika hírlevelekre, ezzel elfogadom az Adatkezelési Tájékoztatóban olvasható feltételeket, és hozzájárulok, hogy a szimpatika.hu a megadott e-mail címemre hírlevelet küldjön, valamint saját és partnerei üzleti ajánlataival felkeressen.

Az űrlap kitöltése, az adatok megadása önkéntes.

A hírlevélküldő szolgáltatás nem támogatja a freemail.hu-s és citromail.hu-s címeket, ilyen címek megadása esetén hibák léphetnek fel!
Kérjük, használjon más e-mail szolgáltatót (pl: gmail.com)!