Mi az a lélekmasszázs?

2013. 10. 19.
Szerző: Szimpatika
A lélekmasszázs egy gyengéd, mégis intenzív, testorientált lazítási technika, amely a testben áramló energiák blokkjainak feloldására, a szervezet természetes védekező- és öngyógyító erejének aktivizálására összpontosít

Betegségeink legnagyobb része pszichoszomatikus, azaz lelki eredetű.  Szorongásaink, félelmeink, negatív érzelmeink az energiarendszerünkben blokkokat, az energiaellátásában akadályokat, illetve energiahiányos területeket hoznak létre. Ezek az energetikai zavarok előbb vagy utóbb megbetegítik fizikai testünket. Testünk csak akkor tud egészséges lenni, ha az életenergiáink jól és akadálytalanul áramolnak.

A lélekmasszázs az egész lényünkre hat: a teljes egységet, a testet, lelket és a szellemet együtt stimulálja, helyreállítja az energiaáramlást, így beindul a gyógyulási folyamat a fizikai testben, kialakul a hármas egység részei között az egyensúly.

Az ún. Holistic Pulsing célja az energetikai egyensúly elérése. A ringató és vibráló mozgáson keresztül az egész test gyengéd rezgésbe jön, ami a fejtetőtől a lábujjakig hat. Néhány pillanat múlva a kezelt személy kellemes, mély ellazulást él át. A ritmussal – ami hasonló a szívveréshez – a sejtemlékezet aktiválódik, így a sejtek visszatalálnak saját ősi rendeltetésükhöz.

A méregtelenítő szerveinket a pulzálás intenzívebb működésre készteti, így a lerakódott méreg- és egyéb káros anyagok kiürülnek a szervezetből. A salakanyagok kiürülése nyomán javul az energiafelvétel és -áramlás, amely minden szinten kifejti jótékony hatását.

A lélekmasszázs egy személyre szabott módszer, amelyben a terapeuta mindig a kezelt személy szükségleteinek megfelelően alkalmazza a kezelési technikákat.


forrás: https://www.lelekviragok.hu/

Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra.
A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Olvasna még a témában?

A nyitólapról ajánljuk

Friss cikkeink

Hírlevél

Feliratkozom a Szimpatika hírlevelekre, ezzel elfogadom az Adatkezelési Tájékoztatóban olvasható feltételeket, és hozzájárulok, hogy a szimpatika.hu a megadott e-mail címemre hírlevelet küldjön, valamint saját és partnerei üzleti ajánlataival felkeressen.

Az űrlap kitöltése, az adatok megadása önkéntes.

A hírlevélküldő szolgáltatás nem támogatja a freemail.hu-s és citromail.hu-s címeket, ilyen címek megadása esetén hibák léphetnek fel!
Kérjük, használjon más e-mail szolgáltatót (pl: gmail.com)!