Óriási sikerrel indult a K&H gyógyvarázs mesedoktorok programja

2013. 08. 21.
Szerző: Szimpatika
A K&H gyógyvarázs mesedoktorok programjának augusztusi és szeptemberi helyszínei és időpontjai néhány óra alatt megteltek. 24 óra alatt 5 500 önkéntes regisztrált, hogy mesét szeretne felolvasni a beteg gyerekeknek. A folytatásra további intézmények bevonásával és még több időponttal készül a K&H.

Nem várt sikerrel zárult a K&H gyógyvarázs mesedoktorok önkéntes meseolvasó programjának első hete. Az indulástól számított 24 óra alatt több mint 5 500-an regisztráltak a honlapon, péntek délre ez a szám 7 300 főre nőtt. A budapesti időpontok néhány óra alatt elfogytak, de a vidéki helyszínekre is már csak egy-egy szabad időpontot lehet elvétve találni.

„Számunkra is meglepő és egyben megható a nagy érdeklődés és a program robbanásszerű sikere” – mondta Kónya Andrea, a K&H Csoport szenior kommunikációs referense. „Ezúton is szeretnénk köszönetet mondani annak a több mint hétezer embernek, aki eddig regisztrált a honlapon. Egyúttal pedig elnézést kérünk azoktól, akik már nem tudtak a program ezen szakaszában időpontot foglalni!”

A K&H gyógyvarázs mesedoktorok program keretében jelenleg szeptember közepéig lehetett meseolvasó időpontot foglalni 24 gyermek-egészségügyi intézménybe. A szervezők most azon dolgoznak, hogy szeptembertől az eddiginél több intézménybe és több időpontra tudjanak majd jelentkezni az önkéntesek.

„A mesedoktorok program – összhangban a K&H gyógyvarázs pályázati évével – 2014 márciusáig folytatódni fog, így minden lelkes jelentkezőnek lesz alkalma a meseolvasásra” – tette hozzá Kónya Andrea. „A meseolvasókat kérjük, hogy szeptember elején látogassanak vissza az oldalra, mert akkor töltjük fel az új intézményeket és időpontokat.”

A K&H gyógyvarázs várja olyan kórházak, gyermek-egészségügyi intézmények jelentkezését is, akik szeretnének csatlakozni a programhoz, hogy az intézményükben fekvő beteg gyerekek életébe ezúton is némi vidámságot csempésszenek.

A K&H gyógyvarázs pályázatról

A program országos pályázatának hatálya kiterjed az Országos Egészségügyi Pénztár által finanszírozott, Magyarországon fekvő- és járóbeteg-szakellátást végző gyermek-egészségügyi intézmények, kórházak, klinikák és országos intézetek gyermekosztályaira, illetve a gyermekmentési tevékenységet végző mentőszolgálatokra. A K&H Csoport a gyermekegészségügy elkötelezett támogatója, és évről évre tudatosan törekszik arra, hogy a terület változó igényeinek megfelelő lehetőségeket kínáljon fel az egyes intézetek és szakembereik számára.

Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra.
A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Olvasna még a témában?

A nyitólapról ajánljuk

Friss cikkeink

Hírlevél

Feliratkozom a Szimpatika hírlevelekre, ezzel elfogadom az Adatkezelési Tájékoztatóban olvasható feltételeket, és hozzájárulok, hogy a szimpatika.hu a megadott e-mail címemre hírlevelet küldjön, valamint saját és partnerei üzleti ajánlataival felkeressen.

Az űrlap kitöltése, az adatok megadása önkéntes.

A hírlevélküldő szolgáltatás nem támogatja a freemail.hu-s és citromail.hu-s címeket, ilyen címek megadása esetén hibák léphetnek fel!
Kérjük, használjon más e-mail szolgáltatót (pl: gmail.com)!