Testbeszéd: a flört

2013. 06. 13.
Szerző: Szimpatika
Borsos Kőszegi Erika pszichológus szerint a testbeszéded elárulja, mennyire vagy nyitott az új ismeretségre, és felkeltette-e az érdeklődésedet a férfi. Néhány gesztus szándékos, míg mások teljesen automatikusak és tudattalanok. De ha odafigyelsz rájuk, olyan jeleket küldhetsz flörtölés közben, amelyek finomak, ugyanakkor tudatják a másikkal, hogy szeretnél valamit.


– A hátravetett fej fontos flörtjel. A saját test megérintése szintén erotikus gesztus, mely hat a férfira.

– A csukló környéke a finom bőr miatt a női test egyik legerotikusabb tája. Főleg belső felének felmutatása hatásos hívójel.

– A henger alakú tárgyak babrálása fallikus képzeteket kelt. A felvont váll kiemeli a nőies domborulatokat, a felette vetett oldalpillantás pedig különösen csábító erejű.

– A térd, illetve a lábfej iránya a vonzódást irányát is jelzi. Ha mindezt megspékeled azzal, hogy a cipőben ki-be tologatod lábad, a férfi garantáltan elveszti a fejét.

– A majdnem teljesen párhuzamos alsó lábszár a férfiak szerint a legvonzóbb női ülésmód.

– A ajkak nyalogatása szintén erotikus képzeteket kelt.

– A férfiak imádják a hajdobálást, hajbabrálást, amikor beletúr a nő a hajába. A haj ékszer, úgy is kell viselni.

Nos, ha mindez mégsem működne, akkor a pasi azt gondolta, hogy ki van száradva a szád, szemedbe lóg a hajad, vagy szorít a cipőd. De egy próbát megér...  


https://szocialterapia.blogspot.hu

Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra.
A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Olvasna még a témában?

A nyitólapról ajánljuk

Friss cikkeink

Hírlevél

Feliratkozom a Szimpatika hírlevelekre, ezzel elfogadom az Adatkezelési Tájékoztatóban olvasható feltételeket, és hozzájárulok, hogy a szimpatika.hu a megadott e-mail címemre hírlevelet küldjön, valamint saját és partnerei üzleti ajánlataival felkeressen.

Az űrlap kitöltése, az adatok megadása önkéntes.

A hírlevélküldő szolgáltatás nem támogatja a freemail.hu-s és citromail.hu-s címeket, ilyen címek megadása esetén hibák léphetnek fel!
Kérjük, használjon más e-mail szolgáltatót (pl: gmail.com)!