Az egyik legjobb segítség fogyni vágyóknak

Szerző: Szimpatika
Bár sokak szerint a fogyókúra a fejben dől el, vagyis elhatározás és akaraterő kérdése az egész, nem árt némi segítség sem. Kinek kisebb, kinek nagyobb. A fogyókúra a világon az egyik legtitokzatosabb dolog. szinte nincs semmi az életünkben, amit ennyire szeretnénk, amihez ennyi segítséget, ötletet, módszert és szert kapnánk. Mégse sikerül. Persze vannak sikeres és kevésbé sikeres fogyókúrázást segítő szerek, módszerek.

A legrégebbi és biztosan hatásos fogyókúrás segítség az akupunktúra. Akupunktúrával történő fogyasztáskor mindkét fülcimpán több pontot szúr meg az orvos. Ezzel stimulálja az agy megfelelő területeit.

A kezelést tízszer, kétnaponként tanácsos végezni. Ha ennyi idő alatt a páciens nem éri el a kívánt testsúlyt, két hét szünet után a sorozatot meg kell ismételni. Van olyan pont, amelyet megszúrva az agy éhségközpontjának működése csökken. Egy másik pont stimulálásával a szomjúságérzet, megint más ponton lehet fokozni az alapanyagcserét, segíteni a felhalmozódott zsírok lebontását. Illetve fokozni az endorfint (boldogsághormont) fölszabadítását, ezáltal a betegnek kifejezetten kellemes lesz a közérzete. A tűkkel az orvos meg tudja szüntetni az éhséget, de nem tudja megszüntetni az ízek utáni vágyat. Aki imádja a túrógombócot, tűkkel a fülében is imádni fogja. Jó eredményt csak akkor lehet elérni, ha a páciens együttműködik. Ez azt jelenti, hogy a kezelések alatt be kell tartani az előírt zsír- és szénhidrátmentes diétát. Sokan mondják, persze úgy könnyű lefogyni, ha az ember keveset eszik. Így van. Aki betartja a diétát, valóban könnyen fogy. Csakhogy ezt akupunktúra nélkül betartani nagyon nehéz. Ha tehát a fogyni vágyó csak azt és csak olyan mennyiségben eszik, amit előírnak neki, akkor elhízottak esetén napi egy, túlsúlyosoknál napi fél kiló fogyás garantált. Vagyis három hét alatt tíz, elhízottaknál ennél több kilótól is meg lehet szabadulni úgy, hogy közben nem érzünk éhséget, és nem rossz a közérzetünk.

Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra.
A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Olvasna még a témában?

A nyitólapról ajánljuk

Friss cikkeink

Hírlevél

Feliratkozom a Szimpatika hírlevelekre, ezzel elfogadom az Adatkezelési Tájékoztatóban olvasható feltételeket, és hozzájárulok, hogy a szimpatika.hu a megadott e-mail címemre hírlevelet küldjön, valamint saját és partnerei üzleti ajánlataival felkeressen.

Az űrlap kitöltése, az adatok megadása önkéntes.

A hírlevélküldő szolgáltatás nem támogatja a freemail.hu-s és citromail.hu-s címeket, ilyen címek megadása esetén hibák léphetnek fel!
Kérjük, használjon más e-mail szolgáltatót (pl: gmail.com)!