Állatrendőrség megalakításáért küzdenek az állatvédők

2012. 10. 04.
Szerző: Szimpatika
Október 4-én, az Állatok Világnapján beszélnünk kell arról, hogy a természet és a környezet élővilágát az ember messzemenőkig kizsákmányolja. A gazdasági és a kedvtelési célú állatokat, a természetben élő állatokat az ember egy kis odafigyeléssel kevesebb szenvedés mellett használhatja fel. Környezettudatosságot és felelős állattartást a mindennapokban!

Magyarország 10 milliós lakossága körében nagyon sok az ember által tartott (az ember felelőssége alá tartozó) gazdasági és hobbi állat.

Gyakori a felelőtlen állattartás, a bűncselekményekig fajuló állatkínzás. Az ember kezei alatt sok esetben értelmetlenül pusztulnak a tartott állatok. Az elkövetkező évek felelős állattartói-és környezettudatos polgári átalakuláshoz komoly felzárkóztatásra, ismeretszerzésre, és állatvédelmi folyamatokra van szükség. Meg kell akadályozni, hogy évente 1 millió kutya / macska kerüljön utcára. Meg kell akadályozni a gazdasági állatok durva kizsákmányolását. Világunkat Mi Magunk alakítjuk...

Kérjük, hogy segítse az állatvédelmi munkát, és csatlakozzon az Állatrendőrség megalakításával szimpatizáló facebook csoporthoz itt: www.facebook.com/AnimalPolice

Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra.
A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Olvasna még a témában?

A nyitólapról ajánljuk

Friss cikkeink

Hírlevél

Feliratkozom a Szimpatika hírlevelekre, ezzel elfogadom az Adatkezelési Tájékoztatóban olvasható feltételeket, és hozzájárulok, hogy a szimpatika.hu a megadott e-mail címemre hírlevelet küldjön, valamint saját és partnerei üzleti ajánlataival felkeressen.

Az űrlap kitöltése, az adatok megadása önkéntes.

A hírlevélküldő szolgáltatás nem támogatja a freemail.hu-s és citromail.hu-s címeket, ilyen címek megadása esetén hibák léphetnek fel!
Kérjük, használjon más e-mail szolgáltatót (pl: gmail.com)!