Segítség a szoptatós anyukáknak

2012. 05. 08.
Szerző: Szimpatika
Ahhoz, hogy egy édesanya sikeres legyen a szoptatásban, az elhatározáson túl megfelelő információra és támogatásra van szüksége, továbbá arra, hogy nehézség esetén szakszerű segítséget kapjon. Felgyorsult világunkban elég leülni az internet elé, és az adott téma alapján egy szempillantás alatt az információk útvesztőjében találjuk magunkat. Így van ez a szoptatással is.

Sok új dologgal találja szemben magát ilyenkor az ember. "Melyik mellből szoptassam?" "Mennyi ideig?" "Milyen gyakran?" "Hogyan tartsam?" „Miért sír?” "Egyáltalán, elég a tejem?" ...
Az Édesanyák szeretnének választ kapni a felmerülő kérdésekre ebben az érzékeny időszakban, ám gyakran egymásnak ellentmondó válaszokat, tanácsokat kapnak a családtagoktól, ismerősöktől. A kétségek között tipródó Édesanyában felvetődik a kérdés: "Kinek higgyek? Mi a legjobb a kisbabámnak és nekem?"

A laktációs szaktanácsadó (IBCLC - International Board Certified Lactation Consultant ) nyugodt körülmények között válaszol minden felmerülő kérdésre.
Rózsa Ibolya, a MeDoc Egészségközpont szaktanácsadója nemzetközi vizsgával és 10 év tapasztalatával rendelkezik.
Tudományosan megalapozott információk átadásával segíti az Édesanyákat céljaik elérésében, kérdéseik megválaszolásában, problémáik megoldásában.


Mindezt teszi úgy, hogy az anya, a csecsemő és a család közös érdekeit helyezi előtérbe és korrekt információk átadásával támogatja a szoptatást.
Szem előtt tartja azt a vitathatatlan tényt, hogy MINDEN kisbaba és Édesanya külön egyéniség, ezáltal minden eset EGYEDI.
Támogatásával elősegíti az Édesanyát, hogy megtalálja saját útját, naprakész szakmai tudásával pedig  megerősíti azt a tudást,  ami minden Édesanyában ott lakozik: "az anyai ösztönt".

Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra.
A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Olvasna még a témában?

A nyitólapról ajánljuk

Friss cikkeink

Hírlevél

Feliratkozom a Szimpatika hírlevelekre, ezzel elfogadom az Adatkezelési Tájékoztatóban olvasható feltételeket, és hozzájárulok, hogy a szimpatika.hu a megadott e-mail címemre hírlevelet küldjön, valamint saját és partnerei üzleti ajánlataival felkeressen.

Az űrlap kitöltése, az adatok megadása önkéntes.

A hírlevélküldő szolgáltatás nem támogatja a freemail.hu-s és citromail.hu-s címeket, ilyen címek megadása esetén hibák léphetnek fel!
Kérjük, használjon más e-mail szolgáltatót (pl: gmail.com)!