Meghívó a cukorbetegek világnapjára

2011. 11. 11.
Szerző: Szimpatika
Sportolásra, egészséges ételek kóstolójára és kék ruhás felvonulásra hívják a cukorbetegeket tömörítő egyesületek tagjait és támogatóit a szervezők a diabétesz világnapja alkalmából.
A program  fél órás könnyű tornával kezdődik, majd egészséges ételek kóstolásával és meglepetésekkel folytatódik. A cukorbetegséggel kapcsolatos kérdésekre diabetológus szakorvos válaszol a helyszínen – áll a szervezők közleményében.

Az összefogás jeleként az eseményen résztvevők átvonulnak a Nemzeti Színház melletti parkba, és ott élő kört alkotnak a világnap tiszteletére. A szervezők kérnek mindenkit, hogy lehetőség szerint kék ruhába öltözve érkezzen – vagy legalább valamilyen kék színű kiegészítőt, sapkát vagy sálat viseljen –, mert így megformálhatják a diabétesz világnap jelképét, és bekerülhetnek a világnap virtuális múzeumába (www.worlddiabetesday.org).

A Boringer Ingelheim és a Lilly Hungária Kft. szervezésében a rendezvény 11 órakor kezdődik a főváros IX. kerületében lévő 1-es számú Millenium Torony második emeletén.

Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra.
A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Olvasna még a témában?

A nyitólapról ajánljuk

Friss cikkeink

Hírlevél

Feliratkozom a Szimpatika hírlevelekre, ezzel elfogadom az Adatkezelési Tájékoztatóban olvasható feltételeket, és hozzájárulok, hogy a szimpatika.hu a megadott e-mail címemre hírlevelet küldjön, valamint saját és partnerei üzleti ajánlataival felkeressen.

Az űrlap kitöltése, az adatok megadása önkéntes.

A hírlevélküldő szolgáltatás nem támogatja a freemail.hu-s és citromail.hu-s címeket, ilyen címek megadása esetén hibák léphetnek fel!
Kérjük, használjon más e-mail szolgáltatót (pl: gmail.com)!